30-07-2014, 02:44 PM
(30-07-2014, 12:57 PM)'k24' نوشته: درود دوستان
اطلاع خاصی از دانشگاه دوایسبورگ-اسن موجوده؟ من برای مستر عمران اقدام کردم. یک ایمیل حدود 10 روز پیش بهم زدن و گفتن که مدارکت رو دریافت کردیم و بین 6 تا 8 هفته ی بعد جواب میدیم.
کسی میدونه درصد پذیرش دادن این دانشگاه چجوریه؟ البته پذیرش مشروط(زبان) منظورمه. متاسفانه سایت دانشگاش واقعا گیج کننده هستش.
کلا به این دانشگاه خوشبین باشیم یا نه؟
ممنون.....
دانشگاهی رو که میگی تو رنکینگ ARWU شانگهای رتبه 400-300 رو داره و بین دانشگاههای آلمان هم رتبه 35-25 . این دانشگاه تو لیست وزارت علوم هم هست. اگر هم قراره دوره پیش زبان رو بخونی باید بدونی که هزینه کلاسها تو اونجا خیلی بالاست.ترم فشرده 3 ماهه 520 یورو توی خود دانشگاه. هزینه زندگی با تمام مسایل و پرداخت ها ( از موبایل گرفته تا بیمه و ...) از 400 یورو شروع میشه به بالا
شرایط خوابگاه : چند خوابگاه جدید اضافه شده و جای خالی وجود داره و هزینه ش از 250 یورو شروع میشه.
در کل من توصیه نمیکنم این دانشگاه رو بدلیل اینکه سیستم خاصی داره سوالات رو باید بیشتر المانی بپرسی تا پاسخ بدن. هر چند اگر تمایل داری به دانشگاههای دیگر هم اقدام کنید.
در کل من توصیه نمیکنم این دانشگاه رو بدلیل اینکه سیستم خاصی داره سوالات رو باید بیشتر المانی بپرسی تا پاسخ بدن. هر چند اگر تمایل داری به دانشگاههای دیگر هم اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public