30-07-2014, 06:42 PM
(30-07-2014, 02:44 PM)'Mr-Voltage' نوشته:دانشگاهی رو که میگی تو رنکینگ ARWU شانگهای رتبه 400-300 رو داره و بین دانشگاههای آلمان هم رتبه 35-25 . این دانشگاه تو لیست وزارت علوم هم هست. اگر هم قراره دوره پیش زبان رو بخونی باید بدونی که هزینه کلاسها تو اونجا خیلی بالاست.ترم فشرده 3 ماهه 520 یورو توی خود دانشگاه. هزینه زندگی با تمام مسایل و پرداخت ها ( از موبایل گرفته تا بیمه و ...) از 400 یورو شروع میشه به بالاشرایط خوابگاه : چند خوابگاه جدید اضافه شده و جای خالی وجود داره و هزینه ش از 250 یورو شروع میشه.
در کل من توصیه نمیکنم این دانشگاه رو بدلیل اینکه سیستم خاصی داره سوالات رو باید بیشتر المانی بپرسی تا پاسخ بدن. هر چند اگر تمایل داری به دانشگاههای دیگر هم اقدام کنید.
مرسی از راهنماییتون
در مورد سطر آخر که فرمودید برای دانشگاه های دیگه اقدام کنیم، امسال شانس با ما یار نبود. من مدرک B1 دارم و قصد گرفتن پذیرش مشروط داشتم. دانشگاه کاسل که امسال قانونش رو عوض کرد و گفت که فقط با B2 پذیرش مشروط میده. بعد از اون هم فهمیدم که لینک زیر مربوط به دانشجویان مستر نمیشه و برای دانشگاه دارمشتات باید C1 داشته باشیم.
http://www.tu-darmstadt.de/aaa/vorausset...leg.en.jsp
از دانشگاه زیگن و دورتموند هم هیچ خبری نیست. حتی یک ایمیل هم نزدن که بگن مدارک به دستشون رسیده یا نه. دیگه من موندم و دانشگاه بوخوم و همین دانشگاه اسن.
از شهر بوخوم خیلی خوب نمیگن، ضمن اینکه برای دادن پذیرش 500 یورو به عنوان هزینه ی اولیه کلاس زبان براشون باید فرستاد. دوست خودم از بوخوم پذیرش داشت ولی الآن داره توی دورتموند زبان میخونه.
از اسن هم که خیلی اطلاع نداشتم تا امروز. سوالی که داره من رو اذیت میکنه اینکه برای امثال من موندن در ایران و گرفتن B2 یا C1 و اقدام برای ترم تابستان 2015 بهتره یا رفتن به کلاس های زبان مثلا بوخوم و حدود 9 ماه یا شایدم بیشتر زبان خوندم در اونجا؟
تجربه ی شما چه پیشنهادی برای ما داره؟
ممنون.....
در مورد سطر آخر که فرمودید برای دانشگاه های دیگه اقدام کنیم، امسال شانس با ما یار نبود. من مدرک B1 دارم و قصد گرفتن پذیرش مشروط داشتم. دانشگاه کاسل که امسال قانونش رو عوض کرد و گفت که فقط با B2 پذیرش مشروط میده. بعد از اون هم فهمیدم که لینک زیر مربوط به دانشجویان مستر نمیشه و برای دانشگاه دارمشتات باید C1 داشته باشیم.
http://www.tu-darmstadt.de/aaa/vorausset...leg.en.jsp
از دانشگاه زیگن و دورتموند هم هیچ خبری نیست. حتی یک ایمیل هم نزدن که بگن مدارک به دستشون رسیده یا نه. دیگه من موندم و دانشگاه بوخوم و همین دانشگاه اسن.
از شهر بوخوم خیلی خوب نمیگن، ضمن اینکه برای دادن پذیرش 500 یورو به عنوان هزینه ی اولیه کلاس زبان براشون باید فرستاد. دوست خودم از بوخوم پذیرش داشت ولی الآن داره توی دورتموند زبان میخونه.
از اسن هم که خیلی اطلاع نداشتم تا امروز. سوالی که داره من رو اذیت میکنه اینکه برای امثال من موندن در ایران و گرفتن B2 یا C1 و اقدام برای ترم تابستان 2015 بهتره یا رفتن به کلاس های زبان مثلا بوخوم و حدود 9 ماه یا شایدم بیشتر زبان خوندم در اونجا؟
تجربه ی شما چه پیشنهادی برای ما داره؟
ممنون.....
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
You can call us the champions of world