31-07-2014, 04:25 AM
(30-07-2014, 06:07 PM)'s9314' نوشته: با عرض سلام
امیدوارم جای مناسبی پست کرده باشم
من قبلا فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی دولتی و روزانه بودم و امسال هم خدمتم تموم میشه
اما امسال میخام دوباره همون رشته دبیرستان قبلی خودم یعنی ریاضی امتحان کنکور بدم .
به نظر شما عزیزان رشته مهندسی مکانیک اگه قبول بشم روزانه هستم یا شبانه؟
مهندسی کامپیوتر یا حسابداری چه جور؟!
لطفا اگه کسی اطلاعات داره زودتر کمکم کنه ممنون میشم
باتشکر
دوست من، شما در هر مقطع تحصیلی تنها یک بار میتونید از خدمات رایگان آموزشی کشور بهره ببرید، یعنی شما در هر رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی در دانشگاه سراسری شرکت کنی، فقط میتونی در نوبت دوم یا دوره شبانه ثبت نام کنی.
(31-07-2014, 01:21 AM)'n.k1384' نوشته: سلام
بنده دوره کارشناسی رو دانشگاه پیام نور و ارشد رو دانشگاه دولتی در رشته فیزیک تحصیل کردم، در صورتی که کنکور تجربی شرکت کنم میتونم دانشجوی رشته دندانپزشکی یا دارو بشم؟ پیراپزشکی چطور؟
در ضمن مدارک فارغ التحصیلیم رو باید آزاد کرده باشم یا نه؟
تا جایی که من اطلاع دارم، شما میتونید دوباره کنکور سراسری شرکت کنی و از این بابت مشکلی نخواهید داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.