31-07-2014, 10:06 AM
(31-07-2014, 01:22 AM)'golezan' نوشته: با سلام و خسته نباشید....
قبل از همه چیز از اینکه یه همچین سایتی راه انداختید تشکر می کنم...
من لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر تهران دارم با رتبه 550 کارشناسی معدل کارشناسیم 15/10 هست
الانم رتبه تبدیل انرژی ارشدم 130 شده و شبانه دانشگاه تهران میرم.
احتمال اینکه پروژه کارشناسیم مقاله ISI بشه خیلی زیاده
میخواستم بدونم واسه فول فاند گرفتن از دانشگاه های زیر 100 امریکا یا کانادا باید چکار کنم؟
منظورم معدل ارشد ؟ نمره تافل؟نمره GRE؟ و کلا یه راهنمایی کلی بکنید خیلی ممنون میشم
واسه دکتری میخوام برم و هزینه برام خیلی مهمه
بازم ممنون از سایت خوبتون
سلام و خوش آمدین به این سایت
اگر به اون دانشگاه های آمریکا می خواید برید باید دانشگاه های خوبی درس خونده باشید که همینطوره،مقاله های خوبی داشته باشید که که ظاهرا اینطور خواهد شد. ولی معدل لیسانستون خیلی بالا نیست. پس اولا باید معدل ارشدتون رو حتما بالای 17 بیارید و دوم باید نمره GRE خوبی بیارید یعنی دیگه حتما مجموع کوانت و وربال رو بالای 320 بیارید.
اگر به اون دانشگاه های آمریکا می خواید برید باید دانشگاه های خوبی درس خونده باشید که همینطوره،مقاله های خوبی داشته باشید که که ظاهرا اینطور خواهد شد. ولی معدل لیسانستون خیلی بالا نیست. پس اولا باید معدل ارشدتون رو حتما بالای 17 بیارید و دوم باید نمره GRE خوبی بیارید یعنی دیگه حتما مجموع کوانت و وربال رو بالای 320 بیارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم