31-07-2014, 10:20 AM
(31-07-2014, 02:18 AM)'bluecard' نوشته: سلام.
دوستان امسال کسی برای این نوع ویزا اقدام کرده؟ من چک-لیست Residence Permit for Employment رو بارها خوندم اما هنوز برام یسری نقاط نامفهومه. تقریباً یک ماه دیگه هم وقت سفارت دارم.
دقیقاً میخوام بدونم چه مدارکی باید ببرم؟
کدوم مدارک حتماً باید ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه شده باشن؟ کدوم مدرک نیاز به تأیید سفارت دارن؟
آیا مدرک تحصیلی فقط کارشناسی کافیه یا باید دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم برد؟ آیا اینا هم نیاز به تأیید سفارت دارن؟ برای اینکه ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه مدرک کارشناسی رو سفارت تأیید کنه چه مدارکی رو باید همراهش ببرم؟
و برای ویزای همراه چطور؟ چه مدارکی نیاز به ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه دارن و کدوما باید تأیید بشن؟
ممنون میشم جواب بدین. شاید جوابهاتون مرجع خوبی برای افراد دیگه بجز من هم بشه.
دوست عزیز
منظور شما اگر ویزای کار و بلو کارت باشه. مهمترین اون برگه ای است که کارفرما برای شما ارسال میکنه و توش به این اشاره میکنه که به شما نیاز داره. بعد هم سایر مدارک همچون مدرک کارشناسی و ترجمه شده و سایر امور همچون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه.
ضمن اینکه فرمهای مربوط هم در سفارت باید تمکیل بشه.
ویزای همراه هم باید در اون برگه که کارفرما درخواست شده باشه. والا بعد از اینکه شما تشریف بردی المان میتونی برای اونها درخواست ملحق شدن به شما رو ارسال کنی. البته نمیدونم شما به زبان المانی تسلط داری یا نه اگر که کارفرما قراره شما رو به عنوان یک کارشناس که به زبان المانی نیاز داره باید این مدرک هم برای ویزا ارائه بشه.
منظور شما اگر ویزای کار و بلو کارت باشه. مهمترین اون برگه ای است که کارفرما برای شما ارسال میکنه و توش به این اشاره میکنه که به شما نیاز داره. بعد هم سایر مدارک همچون مدرک کارشناسی و ترجمه شده و سایر امور همچون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه.
ضمن اینکه فرمهای مربوط هم در سفارت باید تمکیل بشه.
ویزای همراه هم باید در اون برگه که کارفرما درخواست شده باشه. والا بعد از اینکه شما تشریف بردی المان میتونی برای اونها درخواست ملحق شدن به شما رو ارسال کنی. البته نمیدونم شما به زبان المانی تسلط داری یا نه اگر که کارفرما قراره شما رو به عنوان یک کارشناس که به زبان المانی نیاز داره باید این مدرک هم برای ویزا ارائه بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public