31-07-2014, 12:18 PM
سلام. ممنون از پاسختون. من قرارداد کار رو دارم و حتی بیمه ای که اونجا برای من و همسرم ثبت شده. و فرم هارو تکمیل کردم. نکته ای که نمیدونم و حتی به سفارت هم ایمیل زدم اما جوابی نگرفتم اینه که چه مدارکی رو باید ترجمه دادگستری/وزارت ارائه بدم و چه مدارکی نیاز به تأیید خود سفارت آلمان داره. قبلاً سفارت آلمان توی ایران برای ویزای کار هیچ راهنما و چک-لیستی نداشت، اخیراً یک راهنما قرار داده که متأسفانه توو مطلب خاصی ذکر نشده و یجورائی copy/paste راهنماهای دیگشونه بجز بند قرارداد. و من هم تابحال درگیر پروسه ی تأیید مدارک نبودم.
راجع به تأیید مدارک برای تحصیل خوندم اما تاحالا ندیدم کسی در رابطه با ویزای کار چیزی نوشته باشه. توی راهنما نوشته که مدرک تحصیلی معتبر در آلمان و تصویر از سایت anabin یا نامه از وزارت آموزش آلمان. مثلاً دانشگاه آزاد توی سایت anabin بصورت h+/- ثبت شده و حتی مدرک کامپیوتر دانشگاه آزاد کلاً نیست. خب برای اینکار شرکت بمن گفت مدرک کارشناسیم رو ببیرم سفارت فقط تأیید کنه و بعد به همراه ریزنمرات و دیپلم براشون بفرستم تا اونا پروسه ی KMK (ZAB) رو انجام بدن. اما خب من الان نمیدونم با توجه به اینکه برای ویزای کار دارم اقدام میکنم به چه صورتی باید مدرک کارشناسیم رو تأیید کنم.
راجع به تأیید مدارک برای تحصیل خوندم اما تاحالا ندیدم کسی در رابطه با ویزای کار چیزی نوشته باشه. توی راهنما نوشته که مدرک تحصیلی معتبر در آلمان و تصویر از سایت anabin یا نامه از وزارت آموزش آلمان. مثلاً دانشگاه آزاد توی سایت anabin بصورت h+/- ثبت شده و حتی مدرک کامپیوتر دانشگاه آزاد کلاً نیست. خب برای اینکار شرکت بمن گفت مدرک کارشناسیم رو ببیرم سفارت فقط تأیید کنه و بعد به همراه ریزنمرات و دیپلم براشون بفرستم تا اونا پروسه ی KMK (ZAB) رو انجام بدن. اما خب من الان نمیدونم با توجه به اینکه برای ویزای کار دارم اقدام میکنم به چه صورتی باید مدرک کارشناسیم رو تأیید کنم.
(31-07-2014, 10:20 AM)'Mr-Voltage' نوشته:دوست عزیز
منظور شما اگر ویزای کار و بلو کارت باشه. مهمترین اون برگه ای است که کارفرما برای شما ارسال میکنه و توش به این اشاره میکنه که به شما نیاز داره. بعد هم سایر مدارک همچون مدرک کارشناسی و ترجمه شده و سایر امور همچون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه.
ضمن اینکه فرمهای مربوط هم در سفارت باید تمکیل بشه.
ویزای همراه هم باید در اون برگه که کارفرما درخواست شده باشه. والا بعد از اینکه شما تشریف بردی المان میتونی برای اونها درخواست ملحق شدن به شما رو ارسال کنی. البته نمیدونم شما به زبان المانی تسلط داری یا نه اگر که کارفرما قراره شما رو به عنوان یک کارشناس که به زبان المانی نیاز داره باید این مدرک هم برای ویزا ارائه بشه.