(31-07-2014, 10:37 AM)'mahdigh13' نوشته: با سلام
وضعیت تحصیلی من به صورت زیر هست میخواستم در مورد شانسم برای مقطع ارشد علوم کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی منو راهنمایی کنید.شانس من برای کدوم دانشگاه ها بیشتر هست؟؟
- لیسانس علوم کامپیوتر، دانشگاه دولتی شهرستان، معدل 15/35
- فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات - شبکه های کامپیوتری، دانشگاه آزاد، معدل 16/20
- شش مقاله خارجی (دو مقاله IEEE، سه مقاله در مجله بین المللی، یک مقاله ISI Proceeding)، هشت مقاله داخلی = 14 مقاله
- 4 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد و 1 ترم TA در دانشگاه
- 2/5 سال سابقه کار مرتبط (مدیر سیستم و شبکه)
- زبان IELTS 6.5
آیا میتونم از اینکه یکبار مقطع ارشد رو گذروندم، به عنوان امتیاز مثبت استفاده کنم؟؟؟
سلام دوست خوب
بنظر من شما برای دکتری اقدام کنید چون شانس ویزا گرفتن برای مستر دوم از کانادا زیاد نیست و بیشتر دانشگاه های کانادا معدل لیسانس بالای 16 را برای بورس مستر در نظر می گیرند. با توجه به مقالات شما شانس بیشتری برای بورس دکتری دارید.
دانشگاه های Calgary - Manitoba - University of New Brunswick - University of Windsor - Dalhousie - Queens - Simon Fraser - SFU دوستان با رزومه های مشابه شما از نظر معدل موفق به گرفتن بورس شدند
توصیه من این هست که با اساتید این دانشگاه ها مکاتبه کنید و پس از کسب موافقت انها در 3 تا 5 دانشگاه رسما اپلای کنیدبنظر من شما برای دکتری اقدام کنید چون شانس ویزا گرفتن برای مستر دوم از کانادا زیاد نیست و بیشتر دانشگاه های کانادا معدل لیسانس بالای 16 را برای بورس مستر در نظر می گیرند. با توجه به مقالات شما شانس بیشتری برای بورس دکتری دارید.
دانشگاه های Calgary - Manitoba - University of New Brunswick - University of Windsor - Dalhousie - Queens - Simon Fraser - SFU دوستان با رزومه های مشابه شما از نظر معدل موفق به گرفتن بورس شدند
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]