31-07-2014, 01:00 PM
سلام دوستان. من می خواهم برای PHD اقدام کنم طراحی شهری یا برنامه ریزی البته طراحی را بیشتر دوست دارم. لطفاً شرایطم را بخونید، می تونم با این شرایط پذیرش پلی تکنیک میلان رو بگیرم؟ فاند یا بورس چه طور؟ دانشگاه بهتری تو این رشته ها( طراحی شهری و برنامه ریزی ) تو ایتالیا هست؟
مهندسی شهرسازی از دانشگاه شیخ بهایی با معدل کل 16.44 که معدل دو سال آخرم 17.50 بوده
ارشد طراحی شهری که البته هنوز تموم نشده و دارم رو پایان نامم کار می کنم و ان شاالله آذر دفاع می کنم. معدل ارشدم تا اینجا( بدون نمره پایان نامم ) 19.40 شده
2 تا مقاله در همایشهای بین المللی
1 مقاله در همایش ملی
در حال گذروندن دوره IELTS هستم اما مطمئنم کمتر 6.5 نمیشم.
تا مدتی که دارم رو پایان نامه کار می کنم به نظرتون رو چی تمرکز کنم برای ارتقای رزومه
چند جا بهم پیشنهاد شده که برم تدریس( دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی ) اما خودم دوست ندارم. برای تقویت رزومه اهمیت داره تدریس کنم یا خیر؟
با تشـــــــــــــــــــــــکر
مهندسی شهرسازی از دانشگاه شیخ بهایی با معدل کل 16.44 که معدل دو سال آخرم 17.50 بوده
ارشد طراحی شهری که البته هنوز تموم نشده و دارم رو پایان نامم کار می کنم و ان شاالله آذر دفاع می کنم. معدل ارشدم تا اینجا( بدون نمره پایان نامم ) 19.40 شده
2 تا مقاله در همایشهای بین المللی
1 مقاله در همایش ملی
در حال گذروندن دوره IELTS هستم اما مطمئنم کمتر 6.5 نمیشم.
تا مدتی که دارم رو پایان نامه کار می کنم به نظرتون رو چی تمرکز کنم برای ارتقای رزومه
چند جا بهم پیشنهاد شده که برم تدریس( دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی ) اما خودم دوست ندارم. برای تقویت رزومه اهمیت داره تدریس کنم یا خیر؟
با تشـــــــــــــــــــــــکر