31-07-2014, 06:50 PM
(31-07-2014, 10:39 AM)'Chainsaw' نوشته: شرایط کار به هنگام تحصیل در آرژانتین فراهم هست؟ و اگه هست محدودیتی در مورد ساعات کاری وجود داره؟
برای پذیرش از دانشگاه باید امتحان زبان بدیم؟ در مورد تفاوت دانشگاههای خصوصی و عمومی هم اگه چیز قابل به ذکری هست توضیح بدین ممنون میشم.
شرایط کار هنگام تحصیل مهیاست! اما به سطح دانش اسپانیایی شما بر میگرده و اینکه مثلاً بخوای کار اکادمیک و تخصیی انجام بدی یا پارت تایم و خیلی کار جنرال؟!!! محدودیت وجود نداره مانند دیگر شهروندان!
برای پذیرش نیاز به ازمون دانشگاه نیست. اما باید قبل از ویزا سطح مناسب و متوسطی داشته باشی. چون تو سفارت ازت سوال میپرسن. دانشگاههای عمومی عموماً رایگان هستن و خیلی بودجه علمی براشون هست و دانشگاههای خصوصی شهریه دارن و عموماً بودجه اش رو از طریق دانشجویان و کارهای مشترک با صنعت میگیره.
در خصوص کار و تحصیل من بجز ارژانتین کشور شیلی رو ترجیح میدم و توصیه میکنم. هم قانون و سیستم قوی داره هم اقتصاد نوپا و محکم.
برای پذیرش نیاز به ازمون دانشگاه نیست. اما باید قبل از ویزا سطح مناسب و متوسطی داشته باشی. چون تو سفارت ازت سوال میپرسن. دانشگاههای عمومی عموماً رایگان هستن و خیلی بودجه علمی براشون هست و دانشگاههای خصوصی شهریه دارن و عموماً بودجه اش رو از طریق دانشجویان و کارهای مشترک با صنعت میگیره.
در خصوص کار و تحصیل من بجز ارژانتین کشور شیلی رو ترجیح میدم و توصیه میکنم. هم قانون و سیستم قوی داره هم اقتصاد نوپا و محکم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public