31-07-2014, 07:54 PM
(31-07-2014, 03:39 PM)'blueapple' نوشته: سلام به همه
من از یه دوره پاره وقت مستر پذیرش دارم سفارت آلمان به دلیل طولانی تر شدن دوره از دو سال به 4 سال درخواست ویزا رو رد کرد و چند روز پیش نامه ش به دستم رسید و فورا موضوع رو به دانشگاه اطلاع دادم و اونا 24 ساعته یه پذیرش فول تایم جدید دادن و گفتن به سفارت بده. نامه ی پذیرش جدید رو به همراه نامه ی درخواست تجدید نظر و نامه ی رد ویزا برای سفارت ایمیل کردم. خیلی نگرانم که چه اتفاقی میوفته، سفارت بهم ایمیل داد که باید برای درخواست اعتراض یه سری مدارک پایه ای هم بهشون بدم.
نمیدونم اعتراض بهتره یا این که وقت مجدد باید بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید؟
دوره نیمه اکتبر شروع میشه و دانشگاه هم نامه extention نمیده باید چکار کنم که مشکل زودتر حل بشه؟
دوستانی که ریجکت شدن و تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن
دروود.
تو نامه اعتراض باید دقیق علت این مشکل رو اشاره کنید و بگید که اشتباه صورت گرفته و در اولین فرصت بعد از اینکه ویزا اوکی شد و اون نامه رو باید برای دانشگاه ببرید و علت تاخیر رو هم اشاره کنید.
تو نامه اعتراض باید دقیق علت این مشکل رو اشاره کنید و بگید که اشتباه صورت گرفته و در اولین فرصت بعد از اینکه ویزا اوکی شد و اون نامه رو باید برای دانشگاه ببرید و علت تاخیر رو هم اشاره کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public