31-07-2014, 09:20 PM
(02-06-2014, 10:43 PM)'faren338' نوشته: سلام خوبین؟
من دانشجوی ارشد رشتهٔ بایومکانیک ورزشی هستم ( دانشگاه خوارزمی) لیسانسمو از دانشکده اولم پزشکی شهید بهشتی گرفتم تو رشتهٔ کاردرمانی با معدل ۱۴.۴۷
زبان امتحان ندادم اما آیلتس۶.۵ یا ۷ میتونم بگیرم
؟.میخوام ببینم میتونم تو یه کی از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرم واسه فوق لیسانس
یا بهتره مستقیم واسه دکترا اقدام کنم؟؟
سلام معذرت میخوام بابت تاخیر
معمولاً دانشگاه های کانادا یک مینیمم معدلی برای دانشجویان ایرانی تعیین کردند. پیشنهاد می کنم دانشگاه های مد نظرتان را باهاشون تماس بگیرید و معدل کاردانی را ازشون پرس و جو کنید که این معدل قابل قبول هست براشون یا خیر.
برای دانشگاه های کانادا هم می تونید فوق پذیرش بگیرید هم دکتری. اگه فوق مجدد پذیرش بگیرید یک مقدار کار برای ویزا و متقاعد کردند آفیسر سخت خواهد بود. می تونید دکتری پذیرش بگیرید اینجا ترنسفر کنید به فوق.
ارادت
معمولاً دانشگاه های کانادا یک مینیمم معدلی برای دانشجویان ایرانی تعیین کردند. پیشنهاد می کنم دانشگاه های مد نظرتان را باهاشون تماس بگیرید و معدل کاردانی را ازشون پرس و جو کنید که این معدل قابل قبول هست براشون یا خیر.
برای دانشگاه های کانادا هم می تونید فوق پذیرش بگیرید هم دکتری. اگه فوق مجدد پذیرش بگیرید یک مقدار کار برای ویزا و متقاعد کردند آفیسر سخت خواهد بود. می تونید دکتری پذیرش بگیرید اینجا ترنسفر کنید به فوق.
ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.