20-09-2011, 10:24 AM
(24-07-2011, 11:55 PM)Mohammadreza نوشته: ببخشید من این متن رو که صحبت یکی از دوستان در AA بود در اینجا با نام خودش نقل قول کردم ، می خواستم نظر شما بزرگواران را در زمینه متن های لایت شده زیر بدونم ؟والا تاجایی که من می دونم و الان یه چند وقتی هست سایت دانشگاه های آمریکا رو بیشتر نگاه می کنم، صریحاً تاکید شده هیچگونه کپی از نمرات زبان و مدارک دیگر خود نفرستید... من خودم هنوز ندیدم دانشگاهی بجای اعلام کد 4 شماره ای برای ارسال نمرات زبان بگه شما چون آیلتس داری پس کپی نمره تو بفرست.
ایا صحبت این دوستمون قابل تایید است ؟
من لینک صحبت ایشان را نگذاشتم اگر نیازی هست تقاضا دارم که مدیران عزیز سایت مرا در جریان امر بگذارند ؟
وجایی هم ندیدم آیلتس برتری یا ضعفی نسبت به تافل داشته باشه... کاملاً دقیق در دانشگاه ها معادل سازی شده، فقط بنظر من چون نمرات آیلتس تصاعدی حساب می شه و گرفتن نمره بالای 7 واقعاً سخت تره و اگر دوباره مثلاً امتحان تافل بدی امکان اینکه نمره ات بیشتر شه بیشتره، بنابراین گرفتن نمره 7.5 از 100 تافل فکر می کنم سخت تر باشه.
از طرفی شاید ایشون با دپارتمان مکاتبه کرده باشن نمی دونم...
به نظر من قابل تایید نیست. شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشند.
موفق باشید.
---------------------------------------
یکی دو ماه پیش یا نمی دونم بیشتر من این بحث تافل یا آیلتس رو شروع کردم و پژمان عزیز لطف کردن یه فایل pdf اتچ کردند و در اون فایل اینطوری گفته شده بود که از سال 2009 آیلتس کاملاً معادل سازی با تافل خواهد شد و برای آمریکا مشکلی بوجود نخواهد آورد. اما من الان یه لیست 50 تایی از دانشگاه های امریکا طبق رنکینگ مهندسی برق نگاه می کردم چیزی حدود 20 تاشون حرفی از آیلتس نزده بودند.1- چرا؟ 2- من دقیقاً کدوم امتحان رو شرکت کنم؟
ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"