(22-07-2014, 03:35 AM)'spt' نوشته:به نظر من برید سمت انرژی های نو...
موضوعیه که خیلی الان رو بورسه و خوب هم براش پول میدن (شانس بورس شدنتون زیاده..)
یه دوستی داشتم که روی تاثیر نیرو گاه های بادی (از اونایی که توی منجیل زیاده!!) بر اقتصاد کلان کار میکرد و تز دکتراش بود...
همین نیروگاه های پنکه ای واقعا مسئله هست در شرایط امروز دنیا... معلوم نیست سود ده هست اصلا یا نه... و در مقیاس بزرگ که دیگه خیلی پیچیده تر میشه...
یه مسئله ی دیگه هم که میتونید روش کار کنید اکوسیستم سرویس هست... اون دیگه خودش یه دنیایی هست که کم از موضوع قبلی نداره... مثلا وقتی یه جنگل قطع میشه برای اینکه از چوبش استفاده بشه و به جاش کنارش جنگل جدید ساخته میشه (کاری که امروز در کشور های پیشرفته انجام میشه و خیلی هم بهش مقرور هستن و اسمش رو هم میزارن کار های سبز، حتی سوخت نیرو گاه های برقشون رو از چوب تامین میکنن که میشه بدون هیچ گونه آلودگی برای محیط زیست بدستش آورد) بهش میگن مدیریت جنگل یا در مقیاس بزرگتر مدیریت منابع طبیعی... یک هکتار جنگل قطع میشه امسال و یک هکتار کاشته میشه و یک هکتار از کاشته شده های قبلی آماده ی بهره برداری میشه... اما موضوع جدید (که گفتم الان روش خیلی کار میکنن) اینه که درسته از نظر اقتصادی مناسب هست و سود ده قطع جنگل و تولید جنگل جدید، اما مثلا خونه ی یه سنجاب که با قطع جنگل از بین میره چقدر ارزش داره؟ آیا اون دوباره قابل تولید هست به همین راحتی؟ و فک نکنید که به رشته ی شما ربط نداره؟ چون کل بحث صرفه ی اقتصادی هست و رشته ی شما اقتصاده...
در کل همون طور که دوستان گفتن خیلی خیلی مهمه که مطالعه ی زیادی انجام بدید.. باید اونقدر مطالعه کنید که یه دیدگاهی از یه سری موضوع ها در ذهنتون ایجاد بشه و بعدش به انتخاب موضوع برسید... کار راحتی نیست اما میارزه... موضوع خوب ینی آینده ی خوب
موفق باشید
از راهنماییتون خیلی ممنونم
از چه طریقی میتونم مطالبی در این رابطه تهیه کنم
متاسفانه توی مطالبی که سرچ کردم
از Proquest نتونستم استفاده کنم نمیتونتم رجیستر شم
چطور میتونم به مقالات و پایان نامه هایی با این موضوعات دسترسی پیدا کنم؟
من عناوین مقالات کنفرانس هاو پایان نامه های توی ایران رو خوندم، ولی با این موضوعات ندیدم
لطف میکنید راهنماییم کنید و مقالات انگلیسی و یا فارسی تو این زمینه بهم معرفی کنید، از توجه و کمکتون ممنونم
از چه طریقی میتونم مطالبی در این رابطه تهیه کنم
متاسفانه توی مطالبی که سرچ کردم
از Proquest نتونستم استفاده کنم نمیتونتم رجیستر شم
چطور میتونم به مقالات و پایان نامه هایی با این موضوعات دسترسی پیدا کنم؟
من عناوین مقالات کنفرانس هاو پایان نامه های توی ایران رو خوندم، ولی با این موضوعات ندیدم
لطف میکنید راهنماییم کنید و مقالات انگلیسی و یا فارسی تو این زمینه بهم معرفی کنید، از توجه و کمکتون ممنونم