20-09-2011, 11:06 AM
در مورد صحبتی که محمدرضا نقل قول کرده، با توجه به لحن صحبت اون فرد به نظر من زیاد واقع بینانه با موضوع برخورد نکرده و آمار دقیق هم ارائه نداده. من در مورد نحوه ارسال نمرات آیلتس خبر ندارم، اما می دونم دانشگاه ها اکثراً کپی نمره تافل رو قبول نمی کنند و حتماً باید به صورت رسمی از ETS بخواهید نمره رو ریپورت کنه. من فکر نمی کنم 110 تافل از 7.5 آیلتس نمره بدتری به حساب بیاد. حداقل تو دانشگاه هایی که من دیدم 110 تافل بالاتر از 7.5 آیلتس هست...
امید جان طبق اون فایلی که تو همین تاپیک گذاشتم، دانشگاه هایی که آیلتس رو قبول دارن رو نوشته. این منبع کاملاً معتبر هست. اون لیستی که شما داری اگر منبع معتبری داره و تو سایت دانشگاه هاش هم چک کردید، یعنی اینکه شما آیلتس ندید بهتره!!
ولی من فکر می کنم یا اون فایل شما به روز نبوده، یا اطلاعاتش دقیق نباشه. بهترین کار اینه که با همون فایلی که من گذاشتم چک کنید و البته اگر حوصله اش رو دارید در سایت خود دانشگاه ها چک کنید از همه مطمئن تر هست.
امید جان طبق اون فایلی که تو همین تاپیک گذاشتم، دانشگاه هایی که آیلتس رو قبول دارن رو نوشته. این منبع کاملاً معتبر هست. اون لیستی که شما داری اگر منبع معتبری داره و تو سایت دانشگاه هاش هم چک کردید، یعنی اینکه شما آیلتس ندید بهتره!!
ولی من فکر می کنم یا اون فایل شما به روز نبوده، یا اطلاعاتش دقیق نباشه. بهترین کار اینه که با همون فایلی که من گذاشتم چک کنید و البته اگر حوصله اش رو دارید در سایت خود دانشگاه ها چک کنید از همه مطمئن تر هست.