02-08-2014, 07:41 AM
همونطور که ahmadpashaei عزیز هم اشاره کردن معدل کارشناسی تون برای رتبه های زیر 100 یک مقدار پایینه. هر چند ممکنه تعدادی از اونها حداقلشون روی 15 باشه ولی باید بقیه شرایط خیلی قوی باشه تا درشون پذیرفته بشین، به طوری که همیشه برآورده کردن حداقل ها به معنی گرفتن پذیرش نیست و وقتی متقاضیان بهتری وجود داشته باشه طبیعتا استادها ترجیح میدن روی اونها سرمایه گذاری کنند. مگر اینکه به طور ویژه موضوع کاری شما به اونها نزدیک تر باشه و شرایط تون در کل خوب باشه. به همین دلیل به نظرم در کنار اینکه زبان تون رو تا حد امکان بالا می برین (حدود تافل 100 یا آیلتس 7.0) و همین طور GRE حدود 320 به بالا (یا دست کم 310) سعی کنید روی موضوعاتی کار کنید که هم روی بورس باشه و استادهای زیادی در اون زمینه ها کار کنند (معمولا کارهای عددی این خاصیت رو دارند) و هم اینکه مشکل زیادی برای ویزا ایجاد نکنه (تاپیک چه رشته ها و گرایش های گرفتن ویزای آمریکا رو دشوار می کنند رو نگاه کنید). در ارشد به تدریج که مقاله هاتون در بیاد و رزومه تون قوی بشه می تونید پیگیری هاتون رو بیشتر کنید.
(31-07-2014, 01:22 AM)'golezan' نوشته: با سلام و خسته نباشید....
قبل از همه چیز از اینکه یه همچین سایتی راه انداختید تشکر می کنم...
من لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر تهران دارم با رتبه 550 کارشناسی معدل کارشناسیم 15/10 هست
الانم رتبه تبدیل انرژی ارشدم 130 شده و شبانه دانشگاه تهران میرم.
احتمال اینکه پروژه کارشناسیم مقاله ISI بشه خیلی زیاده
میخواستم بدونم واسه فول فاند گرفتن از دانشگاه های زیر 100 امریکا یا کانادا باید چکار کنم؟
منظورم معدل ارشد ؟ نمره تافل؟نمره GRE؟ و کلا یه راهنمایی کلی بکنید خیلی ممنون میشم
واسه دکتری میخوام برم و هزینه برام خیلی مهمه
بازم ممنون از سایت خوبتون
(01-08-2014, 09:56 PM)'golezan' نوشته: بله یکم معدل لیسانسم پایین هست که اون یکم فکرم رو مشغول کرده یعنی میتونم امیدوار باشم برای رفتن به امریکا؟
خودم انگیزه زیاد یدارم و این انگیزه مطمئنم باعث میشه که حتما معدل بالاتری تو ارشد بیارم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -