این قضیه رو از ابعاد مختلفی بهش نگاه کرد. برای برخی افراد خود پدیده آمریکا یا کانادا رفتن (یا هر کشور دیگری) مهمتر از کار کردن روی موضوعی هست که بهش علاقه دارند و روی انتخاب موضوع انعطاف پذیری زیادی دارند. طبیعتا برای این نوع افراد قانون دفع ضرر محتمل حکم می کنه که به سمت مواردی که حتی به احتمال کم ممکنه شانس گرفتن ویزاشون رو کم کنه یا اون رو با تاخیر مواجه کنه نروند. از سوی دیگه دسته دومی از افراد وجود دارند که انعطاف پذیری کمی روی موضوع پژوهشی تون دارند و به شرطی حاضرند به کشور موردنظرشون برن که حتما روی موضوع مورد علاقه شون کار کنند. این افراد باید تا حد امکان بتونند افسر سفارت و بقیه مجموعه اثرگذار بر روند ویزادهی رو متقاعد کنند که موضوع کاریشون مشکلی نداره که طبیعتا کار سخت تری هست.
موضوع RS همونطور که گفتم اگرچه به شکلی در فهرست بهش اشاره شده ولی با توضیحاتی که در پست قبلی در موردش دادم، توجیه کردن اینکه مشکل خاصی نداره و شما به عنوان مهندس نقشه بردار با طراحی تجهیزاتش به طور مستقیم سر و کار ندارید، نباید خیلی سخت باشه. مگر اینکه بگین براتون اینکه روی چه موضوعی کار کنید هیچ فرقی نمی کنه که طبیعتا من هم میگم روی موضوعاتی کار کنید که در فهرست بهش هیچ اشاره ای نشده باشه.
یک دسته سومی هم وجود دارند که در ابتدا مثل گروه اول اقدام می کنند ولی وقتی وارد آمریکا شدند سعی می کنند موضوعشون رو عوض کنند. اینکه تا چه حد شدنی باشه به قابلیت های شما و انعطاف پذیری موضوع کاری استاد بستگی داره و نمیشه با اطمینان گفت شدنی هست ولی به هر حال یک گزینه ای هست.
موضوع RS همونطور که گفتم اگرچه به شکلی در فهرست بهش اشاره شده ولی با توضیحاتی که در پست قبلی در موردش دادم، توجیه کردن اینکه مشکل خاصی نداره و شما به عنوان مهندس نقشه بردار با طراحی تجهیزاتش به طور مستقیم سر و کار ندارید، نباید خیلی سخت باشه. مگر اینکه بگین براتون اینکه روی چه موضوعی کار کنید هیچ فرقی نمی کنه که طبیعتا من هم میگم روی موضوعاتی کار کنید که در فهرست بهش هیچ اشاره ای نشده باشه.
یک دسته سومی هم وجود دارند که در ابتدا مثل گروه اول اقدام می کنند ولی وقتی وارد آمریکا شدند سعی می کنند موضوعشون رو عوض کنند. اینکه تا چه حد شدنی باشه به قابلیت های شما و انعطاف پذیری موضوع کاری استاد بستگی داره و نمیشه با اطمینان گفت شدنی هست ولی به هر حال یک گزینه ای هست.
(02-08-2014, 08:07 AM)'sepinaz' نوشته:ممنون! پس ارزش داره کسی که رشتش مهندسی نقشه برداری - سنجش از دور هست و پروژه ی ارشدش در زمینه ی استخراج اطلاعات از ماتریس پراکنش برای آمریکا اقدام کنه؟ در مورد کانادا؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -