مراحلی که در سایت اداره مهاجرت گفته شده رو دقیقا طی کنید به مشکلی نمی خورید. فرم ها هم که به زبان انگلیسی هست و نباید در خوندنشون مشکل خاصی داشته باشید. اگر هم جایی رو متوجه نمی شدین که می تونید بپرسید. هیچ کس شرایط شما رو بهتر از خود شما نمی دونه و ممکنه یک سری جاها رو وکیل بر اساس برداشت شخصی خودش پر کنه که اشتباه باشه. فقط در فرم ها سعی کنید اطلاعات درست بدین و حالت متناقض نداشته باشند که بعدا به مشکل بخورید و هر جای اون هم شامل حال شما نمیشه (مثلا بخش فرزندان و همسر در صورتی که مجرد هستید) با نوشتن N/A مشخص کنید که مربوط به شما نمیشه و اگر هم جایی قراره امضا بشه رو فراموش نکنید. مدارک رو هم سعی کنید طبق همون فرم هایی که خواستن ترجمه رسمی و به تایید دادگستری امورخارجه برسونید و بفرستین. در مورد زمان ها بسته به گروه و شرایط پرونده ها متغیر هست و از الان نمیشه عدد دقیقی اعلام کرد. برای داشتن تقریبی از زمان بررسی پرونده ها می تونید به قسمت Check processing time مراجعه کنید.
(04-08-2014, 10:37 PM)'khorshid20' نوشته:ممنون .من می خوام اگه بشه از طریق فدرال اسکیلد ورکر اقدام کنیم.می ترسم توی پر کردن فرمها مشکل داشته باشیم.با چند تا موسسه تلفنی صحبت کردم و گفتن 100 درصد پروندمون به نتیجه می رسه ولی سه سال طول می کشه!من خیلیا رو دیدم که حتی بعد از چند سال هم به نتیجه نرسیدن و خیلیا که ظرف چند ماه از همین طریق مهاجرت کردن.برای همین یه مقدار سر در گم هستم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -