کد 4011 برای مدرسان دانشگاه (University professors and lecturers) هست و قاعدتا اگر در 10 سال اخیر بوده باشه نباید مشکلی باشه. سعی کنید نامه سابقه کار در سربرگ رسمی دانشگاه باشه و مهر و امضا داشته باشه و در اون به بازه زمانی (مهر 1385 تا مهر 1388)، تعداد ساعت های کار (44 ساعت در هفته تمام وقت حساب میشه و کمتر از اون درصدبندی میشه مثلا 20 ساعت در هفته نصف هفته حساب میشه) و حقوق، سمت (مدرس دانشگاه)، رئوس وظایف اشاره شده باشه. گواهی بیمه را هم بگیرید و سپس ترجمه رسمی اونها رو به تایید دادگستری امورخارجه برسونید.
از روی فرم چک لیست که در اینجا قرار داره به دقت کنترل کنید که چه فرم ها و مواردی می بایست پر بشن و برای راهنمایی در پر کردن اونها هم اینجا رو مطالعه کنید و اگر سوالی پیش اومد بپرسید.
تاپیک اشتباهات رایج رو هم حنما نگاه کنید.
از روی فرم چک لیست که در اینجا قرار داره به دقت کنترل کنید که چه فرم ها و مواردی می بایست پر بشن و برای راهنمایی در پر کردن اونها هم اینجا رو مطالعه کنید و اگر سوالی پیش اومد بپرسید.
تاپیک اشتباهات رایج رو هم حنما نگاه کنید.
(05-08-2014, 01:53 AM)'khorshid20' نوشته: بازم ممنون.یه سوال دیگه من چند سال سابقه تدریس دارم بصورت حق التدریس در دانشگاه ازاد.آیا می تونم بعنوان مدرس دانشگاه اقدام کنم؟چون جز لیست مشاغل بوده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -