05-08-2014, 01:04 PM
(05-08-2014, 08:51 AM)'M1KE' نوشته: کد 4011 برای مدرسان دانشگاه (University professors and lecturers) هست و قاعدتا اگر در 10 سال اخیر بوده باشه نباید مشکلی باشه. سعی کنید نامه سابقه کار در سربرگ رسمی دانشگاه باشه و مهر و امضا داشته باشه و در اون به بازه زمانی (مهر 1385 تا مهر 1388)، تعداد ساعت های کار (44 ساعت در هفته تمام وقت حساب میشه و کمتر از اون درصدبندی میشه مثلا 20 ساعت در هفته نصف هفته حساب میشه) و حقوق، سمت (مدرس دانشگاه)، رئوس وظایف اشاره شده باشه. گواهی بیمه را هم بگیرید و سپس ترجمه رسمی اونها رو به تایید دادگستری امورخارجه برسونید.
از روی فرم چک لیست که در اینجا قرار داره به دقت کنترل کنید که چه فرم ها و مواردی می بایست پر بشن و برای راهنمایی در پر کردن اونها هم اینجا رو مطالعه کنید و اگر سوالی پیش اومد بپرسید.
تاپیک اشتباهات رایج رو هم حنما نگاه کنید.
متاسفانه بعید می دونم بتونم همچین نامه ای دریافت کنم.در چند واحد مختلف تدریس داشتم که شاید جمعا بعضی ترمها به 40 ساعت می رسید ولی بعضی ترمها زیر 20 ساعت بوده.حقوق ماهیانه دریافت نمی کردم بلکه ترم به ترم یعنی سالی دوبار دریافتی داشتم.بیمه هم نبودم.با این حساب بهتره که اصلا بعنوان نفر اصلی اقدام نکنم؟چون همسرم حدود 7 سال سابقه کار با بیمه داره.البته زبانش از من ضعیف تره.یه موسسه تلفنی بهم گفته بود هر کدومتون زبانش قوی تره به عنوان نفر اول اقدام کنه!