(06-08-2014, 02:13 AM)'Babak' نوشته:درود احمد جان
خیلی از فرومهای بزرگ اینترنتی، تاپیک یا انجمنی برای گفتگوی آزاد دارند تا از مشکلاتی مثل همین مشکلی که در بحث مربوط به ازدواج پیش اومد جلوگیری بشه و بحثهای متفرقه به یک تاپیک یا انجمن خاص هدایت بشه. چنین تاپیکی در کنار این مزیت، مشکلات خاصی هم به همراه خودش میاره. مثلا در بحثهای آزاد، گاهی پیش میاد که بحثی باعث اهانت به قومیت یا قشر خاصی میشه، گاهی پیش میاد که کاربران حرف کاربر دیگهای رو توهین آمیز برداشت میکنند، گاهی پیش میاد که قوانین سایت زیرپا گذاشته میشه. خلاصه این که باید برای اون تاپیک خاص قوانین و مقرراتی جدای از قوانین سایر انجمنها وضع کرد و در کنار اون قضاوت بر سر این که مطلبی مشکلدار بوده یا خیر هم در بحثهای آزاد کار سادهای نخواهد بود. به خاطر مزایا و معایبی که داره، من نظرم در مورد ایجاد این تاپیک ممتنعه و مایلم که نظر سایر دوستان و مدیران رو هم بشنوم و بعد در این مورد تصمیم بگیریم.
در ضمن برای کنترلش اون انجمن هم میتونید چندتا مدیر فعال انتخاب کنید، اما عاجزانه ازتون میخوام که این کار رو نکنید و بزارید هر چه میخوهد دل تنگشان بگوید [img]images/smilies/angel.gif[/img]، مخصوصا که پستهایشان شمرده نمیشود (چیزی عین انجمن پرشین تولز که جزو قدیمی ترین فروم های فارسیه). وگرنه این کار، باعث ایجاد محیط مدیربازی و سرکوب میشه، همون چیزی که بنده به خاطرش بن شدم و ازش هم فراری هستم [img]images/smilies/cool.gif[/img][/align]