معدلتون خیلی پایینه و پیش زمینه جامعه شناسی هم که ندارید. بنابراین تنها جنبه های مثبت پرونده تون میتونه همون نمره زبان و GRE بالا باشه. به هر حال باید بتونید در انگیزه نامه تون دانشگاه (و همین طور سفارت) رو متقاعد کنید که چرا به رشته جامعه شناسی علاقه مند شدین تا بتونید مراجل گرفتن پذیرش، کمک هزینه و ویزا رو طی کنید. من خیلی روی گرفتن کمک هزینه خوشبین نیستم ولی اگر بتونید با هزینه شخصی اقدام کنید شاید بتونید از دانشگاه های متوسط پذیرش خالی بگیرید. منتهی با این شرایط در مرحله ویزا هم ممکنه برداشت کنند که قصدتون صرفا موندن در آمریکاست و به رشته تون علاقه چندانی ندارید.
(06-08-2014, 10:48 PM)'vahidian010' نوشته: سلام.... من لیسانسم از رشته فیزیک دانشگاه تهرانه با معدل 12/70 و تصمیم دارم برای فوق کنکور رشته ی جامعه شناسی شرکت کنم. می خوام بتونم وسط فوق لیسانسم برای جامعه شناسی آمریکا اپلای کنم. توصیه شما چیه؟ توی این دوسال چه کارای مفیدی می تونم انجام بدم تا شانس پذیرشم بره بالا؟ البته اطلاع دارم که زبان و GRE برای رشته های انسانی خیلی مهمه. کلا برای رشته جامعه شناسی وضعیت پذیرش توی آمریکا چطوره؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -