07-08-2014, 01:55 AM
(06-08-2014, 11:19 PM)'pooriya2014' نوشته: سلام بابک جان من یه سوال دارم . من 22 سالمه 10 روز دیگه از دانشگاه ازاد فارغ التحصیل میشم من خاله دایی و شوهر خالمو و بعضی از اقوام دورمون اونجا سیتیزن هستند من میخواستم برای مقطع فوق لیسانس پذیرش بگیرم برای ورود به امریکا من ریسرچ پلنم راجع به رباط های توانبخشی و اینجور چیزاس از اونجایی ام که شوهر خاله ی من مطب دندانپزشکی داره و یه مدرک مهندسی مکانیک هم داره میتونه برام درخواست ویزای کار کنه ؟ با توجه به اینکه من با ویزای کار وارد امریکا نمیشم این پروسه ی ویزای H-1B چقدر طول میکشه و اصلا ایا میدن به من؟سوال دیگه اینکه بلافاصله پس از گرفتن ویزای کار بعد از اتمام فوق لیسانس میتونه شوهر خالم(کارفرمام) برام درخواست گرین کارت کنه؟ و چقدر طول میکشه؟ در صورت طولانی بودن مدت گرین کارت اعتبار ویزا h1B تموم نمیشه؟ ممنون میشم جواب بدید این سوال خیلی هاست که واقعا سردرگم هستند.
درود بر شما،
اگر ایشون شرکتی ندارند که کارهای مرتبط با تخصص شما رو انجام بدن و تنها مطب دندون پزشکی دارند، بعید میدونم درخواست ویزای H-1B ایشون برای شما مورد قبول قرار بگیره. طبیعتا اگر ایشون نتونند برای شما ویزای H-1B بگیرند، ایشون نمیتونند برای شما درخواست گرین کارد هم بکنند.
اعتبار ویزای H-1B سه ساله و برای یک دوره سه ساله دیگه هم قابل تمدیده. در نتیجه در مجموع شش ساله. کسی اگر در این مدت نتونه گرین کارد یا Employment Authorization Document (EAD) دریافت کنه، باید امریکا رو ترک کنه.
اگر ایشون شرکتی ندارند که کارهای مرتبط با تخصص شما رو انجام بدن و تنها مطب دندون پزشکی دارند، بعید میدونم درخواست ویزای H-1B ایشون برای شما مورد قبول قرار بگیره. طبیعتا اگر ایشون نتونند برای شما ویزای H-1B بگیرند، ایشون نمیتونند برای شما درخواست گرین کارد هم بکنند.
اعتبار ویزای H-1B سه ساله و برای یک دوره سه ساله دیگه هم قابل تمدیده. در نتیجه در مجموع شش ساله. کسی اگر در این مدت نتونه گرین کارد یا Employment Authorization Document (EAD) دریافت کنه، باید امریکا رو ترک کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.