07-08-2014, 02:07 AM
(04-08-2014, 01:53 AM)'nt_sunshine' نوشته:به معدل کل نگاه می کنن. کاری به اینکه چند ترمه خوندی یا مشروط شدی ندارن.
به شرط بالا بردن معدل و نمره خوب تافل و جی آر ای تو آمریکا هم شانس داری. مقاله هم نمی خوای. ولی درصدش را نمی شه گفت. برای اینکه پروسه اپلای خیلی پیچیده است. اصلا درصد هیچی را با هیچ رزومه ای نمی شه توش حساب کرد
با احترام به نظر شما، باید بگم که این طور نیست که تنها معدل کل برای دانشگاههای امریکا مهم باشه و کاری به مشروطی و درسهای افتاده و غیره نداشته باشند. مشروطی و افتادن در درسها در خیلی از دانشگاهها تاثیر منفی در شانس پذیرش داره. البته دانشگاههای امریکا خیلی زیادند و ممکنه بعضی از دانشگاههای امریکا هم باشند که براشون مشروطی و غیره مهم نباشه، اما برای اغلب دانشگاههای معتبر امریکا تا جایی که من اطلاع دارم مهمه. البته قطعا این طور نیست که مشروطی و افتادن در درسها رو نشه جبران کرد. با بالا بردن معدل و بدست آوردن نمره بالا در GRE میشه شرایط رو بهبود بخشید و احتمالا پذیرش گرفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.