07-08-2014, 11:57 AM
(07-08-2014, 11:39 AM)'pama' نوشته:سلام دوست من، به فروم خوش اومدین
دوست بزرگوار شما دقیقا مشکلتون سر روز 17 آگوست هست که نمیتونید تشریف ببرید سفارت برای دریافت ویزا؟ یا اینکه میخواید مطمئن شید که اون روز ویزاها آماده ست؟
در مورد دانشگاه، بنده نمیدونم شما کدوم دانشگاه پذیرش دارید منتها بلونیا رو در جریان هستم که تا یکی دو روز قبل از 5 آگوست اطلاعات ویزای دانشجویان رو دریافت کرده بودند و pre-enrollment دوستان از جانب سفارت فرستاده شده بود برای دانشگاه.
در مورد جواب ندادن تلفن هم بله متاسفانه چند وقتی هست که پاسخ نمیدن، با این حال اگر تا به حال 22047802 رو نمیگرفتید، با این شماره هم تلاش کنید باهاشون ارتباط بگیرید شاید جواب بدن، در مورد رفتن در سفارت هم با توجه به مساله ی تمدید ددلاین دوستانی که مدارکشون به 30 جون نرسیده بود و همینطور ماجرای بیمه، کمی این روزها اوضاع خیلی مساعد به نظر نمیرسه، و مسئولین سفارت متاسفانه کمی دارن کم لطفی میکنند، با این احوال باز هم نمیشه قطعا پیشنهاد داد که تشریف ببرید سفارت یا خیر، به نظر اگر بتونید از دوستی که در تهران هست خواهش کنید تا این کار رو براتون انجام بدن، بهتر باشه.
در مورد بیمه هم اگر در جریان باشید نامه ای نوشته شد که بنا بود سه شنبه ی گذشته دوستان مراجعه کنن سفارت برای پیگیری ماجرا، منتها این کار انجام نشد و در حال حاضر این زمزمه هست که دوستان بیمه نامه ی یکساله رو بگیرن و بعد از دریافت ویزا اونو کنسل کنند.
ممنون از پاسختون و لطفتون، مشکل من این هست که هرچه زودتر باید نامه استعفا از کارم رو بنویسم ولی هنوز مطمئن نیستم ویزا رو بهم می دن یا نه، می خوام زودتر از 17 آگوست نتیجه رو بدونم اگه امکان داشته باشه. من برای مستر از دانشگاه Cassino پذیرش گرفتم. معمولا اگر نامه دانشگاه به سفارت نرسیده باشه خود سفارت پیگیری می کنه یا نه؟ چون خودم که با دانشگاه تماس گرفتم گفتن نامه رو فرستادن حتی آدرس ایمیلی که بهش ارسال شده بود رو برام فرستادن.. اگر سفارت نامه دانشگاه رو دریافت کرده باشه دیگه ویزا صد در صدی هست یا بازم موردی هست که باید چک بشه؟ اون شماره رو هم مرتب می گیرم ولی جواب نمی دن یا اشغال هست..
در مورد بیمه هم پس باید همون یک ساله رو بگیریم ظاهراً..
در مورد بیمه هم پس باید همون یک ساله رو بگیریم ظاهراً..