(07-08-2014, 11:57 AM)'Negin3004' نوشته:خواهش میکنم دوست من.ممنون از پاسختون و لطفتون، مشکل من این هست که هرچه زودتر باید نامه استعفا از کارم رو بنویسم ولی هنوز مطمئن نیستم ویزا رو بهم می دن یا نه، می خوام زودتر از 17 آگوست نتیجه رو بدونم اگه امکان داشته باشه. من برای مستر از دانشگاه Cassino پذیرش گرفتم. معمولا اگر نامه دانشگاه به سفارت نرسیده باشه خود سفارت پیگیری می کنه یا نه؟ چون خودم که با دانشگاه تماس گرفتم گفتن نامه رو فرستادن حتی آدرس ایمیلی که بهش ارسال شده بود رو برام فرستادن.. اگر سفارت نامه دانشگاه رو دریافت کرده باشه دیگه ویزا صد در صدی هست یا بازم موردی هست که باید چک بشه؟ اون شماره رو هم مرتب می گیرم ولی جواب نمی دن یا اشغال هست..
در مورد بیمه هم پس باید همون یک ساله رو بگیریم ظاهراً..
همونطور که saaaaam عزیز هم گفتن شما خیلی نگران گرفتن ویزا نباشید، چون اصولا سفارت ایتالیا ریجکت ویزا نداره، مگر اینکه شخصی مدارک جعلی ارائه داده باشه و یا نقص مدرک وجود داشته باشه، که در حالت دوم عموما به دانشجو اطلاع داده میشه، منتها اگر شما به همون ترتیبی که برای مدارک اعلام شده بود مدارکتون رو ترجمه و آماده کردید و تا 30 جون رسوندید سفارت، پس نگرانی نداشته باشید بابت دریافت ویزاتون، منتها همونطور هم که دوستمون گفتند اگر براتون مقدوره کمی برای استعفا از کارتون تحمل بفرمائید تا خیالتون بابت دریافت ویزا راحت بشه و یا اگر تونستید از طریق دوستی مراجعه بفرمائید سفارت و حضورا پیگیر ماجرا باشید.
و یا اینکه میتونید با ایمیل سفارت به آدرس segreteria.teheran@esteri.it در ارتباط باشید، شاید از این طریق بتونید به نتیجه ی خوبی برسید.
در مورد بیمه هم به نظر بهتره قبل از خرید بیمه نامه با سفارت تمام رایزنی هاتون رو انجام بدید.
موفق باشید.
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam