07-08-2014, 08:31 PM
(06-08-2014, 07:23 AM)'taranebaran' نوشته: سلام دوستان
امیدوارم سوال رو جای درستی مطرح باشم
یک دانشگاه سه پوزیشن اعلام کرده برای دکتری و دو تا از انها تو زمینه کاری من هستند و تجربه آزمایشگاهی دارم برای هر دو پروژه و هم به هر دوتاش علاقه دارم.
آیا می تونم برای هر دوتاش اپلی کنم؟
اصلا این امکان وجود داره که وقتی چند موقعیت اعلام می شه از طرف دانشگاه که برای بیشتر از یکی از آنها اپلی کرد؟
ممنون
سلام بر شما دوست خوب
من تجربه خودم را عرض می کنم! اگر سه تا پوزیشن جدا از هم تعریف شده باشند میشه هر سه تا اپلای کرد و سه تا اپلیکشن جداگانه برای انها داشت کما اینکه من در دانشگاه کپنهاگ این کار را کردم و بعدا متوجه شدم شورای بررسی بورس هر سه تا جدا از هم بوده و اصلا مشکلی هم پیش نیامد
من تجربه خودم را عرض می کنم! اگر سه تا پوزیشن جدا از هم تعریف شده باشند میشه هر سه تا اپلای کرد و سه تا اپلیکشن جداگانه برای انها داشت کما اینکه من در دانشگاه کپنهاگ این کار را کردم و بعدا متوجه شدم شورای بررسی بورس هر سه تا جدا از هم بوده و اصلا مشکلی هم پیش نیامد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]