07-08-2014, 08:57 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2014, 08:58 PM توسط ahmadpashaei.)
(07-08-2014, 06:29 PM)'aminjvd' نوشته: طبق دانشتون میشه سئوالاتی زیر روهم جواب بدید:
1- این سئوالاتی که توی پست قبلی گفتید رو که توی مصاحبه اسکایپ جواب دادم. منظورتون اینه که همچون سئوالاتی رو دوباره مسئولین خود سینگا می پرسن؟
2- واقعا با این همه دردسر شما افرادی رو میشناسید که بعد از این مصاحبه رد شده باشن؟
3- همون استادی که از ابتدا بهم ایمیل زد قراره سوپروایزرم باشه (در صورت قبولی)؟ دیروز بهش ایمیل زدم قبل از مصاحبه ببینمش اما هنوز جواب نداده
بسیار متشکرم
سلام. شما برای دکتری اپلای کردین و من قبلا دکترای مستقیم. پس دوستان دیگه بهتر میتونن کمک کنن ولی دوتای آخر رو تا جاییکه میتونم جواب میدم:
3- من دیدم تو سایت نوشته که شما میتونید بعد از ورود به اینجا هم استادتون رو عوض کنید.
2-بله، بعضی ها بعد از مصاحبه حضوری رد میشن و باید جدی بگیرید و آماده بشین خصوصا خوب حرف زدن.
3- من دیدم تو سایت نوشته که شما میتونید بعد از ورود به اینجا هم استادتون رو عوض کنید.
2-بله، بعضی ها بعد از مصاحبه حضوری رد میشن و باید جدی بگیرید و آماده بشین خصوصا خوب حرف زدن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم