21-09-2011, 10:26 AM
(20-09-2011, 01:46 PM)setasreh11 نوشته: سلام به بابک عزیزمعدل فوق لیسانس شما خیلی خوبه و با داشتن نمرههای خوب TOEFL و GRE میشه تا حد خوبی معدل لیسانس رو جبران کرد. به نظرم اگر دنبال گرفتن پذیرش از دانشگاههای تراز اول هستید، نمره TOEFL iBT شما باید بالای ۱۰۰ باشه و نمره GRE بالای 1300.
من در حال حاضردانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دانشگاه شریف هستم معدلم بالای ۱۸. ولی معدل لیسانس ام ۱۴ که اصلا خوب نیست .میخواستم برای دکترا از امریکا پذیرش بگیرم که یک سری مشکل دارم.
یکی اینکه من متاهل هستم و برام مهمه که همسرم اونجا بتونه کار خوبی پیدا کنه . اون لیسانس آمار داره و کارش مارکتینگ و بازاریابی ه .چند سالی هم تجربه داره.به نظر شما چقدر میشه خوشبین بود که همسرم اونجا مشکل کار نداشته باشه؟ و اینکه آیا میشه برای این مسئله قبل از رفتن اقداماتی کرد؟
.برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های خیلی خوب نمره تافل و GRE حد اقل چقدر باید باشه؟
اگر بعد از فارغ التحصیلی بخوای پذیرش بگیری باید مدرک فوق لیسانس ام خرید؟
من تز مو تازه شروع کردم و احتمال اینکه تا سال دیگه مقاله خوبی بشه زیاده.آیا ارزش شو داره آدم یک سال صبر کنه و بعد از چاپ شدن مقاله بخواد پذیرش بگیره؟ یا فرق چندانی نمیکنه؟ چون برای من خیلی مهمه که دانشگاهی که میخوام برم تراز اول باشه
اگر بعد از فارغالتحصیلی پذیرش بگیرید باز هم لازمه که مدرک فوق رو خریداری کنید یا از طریق دیگهای آزاد کنید.
در مورد مقاله هم به نظر من فقط در صورتی که فکر میکنید میتونید در یک ژورنال درجه یک مقاله رو چاپ کنید، چنین زمانی رو بگذارید، ولی اگر در یک ژورنال نه چندان شناخته شده چاپ کنید، احتمالا شانس پذیرش شما در دانشگاههای تراز اول رو خیلی تغییر نخواهد داد، هر چند که به هر حال مقاله یک مقدار تاثیر مثبت خواهد داشت، ولی صرف کردن یک سال برای یک مقاله معمولی چندان منطقی نیست.
در مورد همسر شما، من خیلی در مورد رشته بازاریابی و احتمال پیدا کردن کار مناسب در این زمینه اطلاع ندارم، اما این رو میدونم که بازاریابی در امریکا احتیاج به زبان بسیار خوب داره. شاید بهترین کار برای این که ایشون بتونه شانس پیدا کردن کار رو افزایش بده این باشه که از الان روی زبان انگلیسی خیلی کار کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.