21-09-2011, 10:42 AM
(20-09-2011, 06:27 PM)ehsan نوشته: بابک جان ممنون ، راستش من پژوهش رو خیلی دوست دارم و میتونم اینو بگم تو ایران هم بر اساس مطالبی که می خوندم دنبال پیاده سازیش در محیط سلامت بودم حالا با این تعریفی که شما از دو تا course کردی گیج شدم نمیدونم کدوم بهتره اگه بخوام دکترا هم در کانادا ادامه بدم کدوم بهترهاگر شما به پژوهش علاقمند هستید و مایلید که دکترا رو ادامه بدید، احتمالا بهتره که فوق لیسانس رو به صورت research based بگذرونید. به این ترتیب شاید بتونید مقاله خوبی از فوق در بیارید و بتونه به گرفتن پذیرش دکترا کمک کنه.
راستی من در مورد هزینه های زندگی و دانشگاه اونجا خیلی نگرانم اخه وضعیت مالی خیلی خوبی ندارم شاید نهایت تلاشی که بتونم بکنم و پول جور کنم 10 تومن باشه به نظرت اگه فاند بگیرم و با توجه به علاقم به کارهای پژوهشی میتونم در کانادا ادامه تحصیل بدم یا مشکل مالی مشکل ساز میشه برام
اگه یه کم در مورد هزینه ها راهنماییم کنی واینکه بگی میشه کار پیدا کرد و د ساعات غیر از درس کار مرتبط با رشته ام مثل کار در مراکز تحقیقاتی یا مجلات رو پیدا کرد یا نه خیلی خیلی ازت ممنون میشم.
در مورد هزینههای زندگی جای نگرانی چندانی نیست. اگر بتونید فاند کامل بگیرید هزینههای زندگی شما تامین خواهد شد و همین مقدار پول برای موارد ضروری کفایت میکنه.
در مورد پیدا کردن کار در زمان دانشجویی در کانادا متاسفانه من اطلاعات چندانی ندارم. شاید اگر این سوال رو در انجمن کانادا بپرسید، دوستان دیگه بتونند بهتر کمک کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.