08-08-2014, 01:45 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2014, 01:47 PM توسط ahmadpashaei.)
(08-08-2014, 01:14 PM)'sunset69' نوشته:وای نه ، دوست خوبم من که نگفتم شما جسارت کردین
شرمنده ام اگه طرز بیانم چنین برداشتی رو هموار میکرد.
فقط گفتم اگه من مسئول پذیرش اینا بشم به معدل اینا نگاه نمیکنم چون هیچ اعتباری نداره و اصلا ملاک نیس - مخصوصا تو ایران.
راستشو هم بخاید اصلا امکان گرفتن یه لیسانس دیگه ندارم - من فیزیک میخونم و و در آستانه ازدواج هم قرار دارم. بخاطر همین نمیتونم بازم برا لیسانس وقت بذارم. وضعیت مالیم هم اصلا خوب نیست فعلا...
راستی اون یکی دوسمتون از یه روشی برای حذف مشروطی اینا و بالا آوردن معدل حرف زدند. شما خبر دارین؟
من نمیدونم کدوم دوستمون ولی اگر منظورتون از روش saaaam عزیز باشه برای که باید بگم با احترام به نظر ایشون شما اگر از WES هم استفاده بکنید باز باید مدارک ترجمه شده و فارسی خودتون رو برای دانشگاه ها برای اپلای بفرستین. اونها حتما میفهمن چه خبره!!! استفاده از فرمت WES اجباری در بعضی دانشگاه های آمریکا باب هست ولی اینطور نیست که دانشنامه و ریزنمرات و ... نخوان که! ضمنا من نمیتونم برای شما تصور مدال جهانی المپیاد بکنم، اولا المپیادی ها از ارشدها نیستن از سال آخری های لیسانس معمولا هستن یا کلا از دوره لیسانس و دوم اینکه اونایی که در المپیاد جهانی مدال میارن (حداقل اونی که من دیدم) به معنای واقعی بولدزر درس هستن[img]images/smilies/huh.gif[/img] اونها یک عمر برای سطح علمی و تشخیص و شناخت مسایل زحمت کشیدن نه در بازه ای محدود. برای گرفتن لیسانس در دانشگاه خوب اروپایی کشورهایی هستند که رایگانن و فقط باید هزینه زندگیتون رو بپردازید. بازم ادمین محترم سایت دکتر بابک عزیز خودشون فکر کنم شاگرد اول دوره ارشد مهندسی کامپیوتر صنعتی شریف بودن و بهتر بتونن راهنماییتون بکنن.
آخرین نکته اینکه شما مطمئن باشید 200 دانشگاه برتر جهان فوق العاده هستند بخصوص اینکه در آمریکا هم باشند. خودتون رو با این فکرها مشغول نکنید و توقعتون رو منطقی نگه دارید.البته شما هدفتون رو برای 10تای اول بذارید عالیه و شاید اگر به ده بیستای اول نرید حالا به 50تای اول برید. نباید که ناامید شد[img]images/smilies/shy.gif[/img].حتما تمام تلاشتون رو بکنید. موفق باشید
آخرین نکته اینکه شما مطمئن باشید 200 دانشگاه برتر جهان فوق العاده هستند بخصوص اینکه در آمریکا هم باشند. خودتون رو با این فکرها مشغول نکنید و توقعتون رو منطقی نگه دارید.البته شما هدفتون رو برای 10تای اول بذارید عالیه و شاید اگر به ده بیستای اول نرید حالا به 50تای اول برید. نباید که ناامید شد[img]images/smilies/shy.gif[/img].حتما تمام تلاشتون رو بکنید. موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم