08-08-2014, 02:19 PM
(08-08-2014, 11:35 AM)'pama' نوشته:خواهش میکنم دوست من؛
نه دوست بزرگوار، سوالات برای همه ی رشته ها یکسانه، چیزی که وجود داره اینه که بله این رشته رو علاوه بر دوستان علوم انسانی و مدیریتی، بسیاری از دوستان فنی و مهندسی هم به عنوان رشته شناور انتخاب میکنند که خب بالتبع دوستان فنی بیشتر با این مباحث آشنان، منتها چون برای همه به صورت یکسان برگزار میشه این آزمون، شما هم باید قدری تلاش کنید تا به این مباحث مسلط بشید.
موفق باشید.
(08-08-2014, 01:56 PM)'saaaaam' نوشته:دوست عزیز اگه اصل مطلب را بخواهید رشته مدیریت اجرایی برای سطوح بالای سازمانها طراحی شده و قرار بودً فارغ التحصیلان این رشته مدیران و تصمیم گیران ارشد در سطوح مختلف مدیریتی کشور بشوند. رشته ام بی ای بطور خاص برای بخشهای بازرگانی سازمانها و تصمیمات مربوط به بازاریابی و فروش و مباحث مربوطه طراحی شده است. البته لازم به ذکر است کسانی این رشته را باید تحصیل کنند که اولا در سازمانی شاغل باشند ثانیا بخًواهند با دانش بیشتر به سطوح بالای مدیریتی دست یافته و ارزش افرینی برای سازمان خود داشته باشند.
اما در ایران شما بدون داشتن بند پ زیاد به پیدا کردن کار فکر نکنید چون در دانشگاه های ایران بجز چند دانشگاه برتر عملا چیزی که بتواند به شما مهارت لازم برای کار در سطوح بالای سازمان را بدهند نمی اموزند. پیشنهاد می کنم اول کار پیدا کنید بعد ادامه تحصیل بدهید
متشكر از پاسخت رفيق
1.فقط لطفا بگو منظور از بند پ چيه؟
من الان دانشجوي كارشناسي مديريت جهانگرديم.اگر مديريت ام بي اي بتونم بخونم تاثيري خوبي در پيدا كردن و كار پيشرفت براي من داره؟
1.فقط لطفا بگو منظور از بند پ چيه؟
من الان دانشجوي كارشناسي مديريت جهانگرديم.اگر مديريت ام بي اي بتونم بخونم تاثيري خوبي در پيدا كردن و كار پيشرفت براي من داره؟