08-08-2014, 04:58 PM
(08-08-2014, 02:37 PM)'mehdi adeli' نوشته: سلام
بچه ها در سایت ای تی اس به غیر از مراکز برگزاری آزمون مثل سازمان سنجش آموزش کشور تعدادی مراکز دیگر هم آورده مثل :
مرکز معرفت ، Allameh Sokhan و تعدادی دیگه !!!!
ما میتونیم تو این ریجیستر های دیگه ثبت نام کنیم .
البته در همان صفحه آمده زمان و تاریخ برگزاری آزمون را زده البته سازمان سنجش را 4 بار اسمشو آورده و در بعضی از تاریخ ها مثل سپتلمبر و اکتبر را زده No seats available و در بخش دیگه زده جا داره ، این داستان چیه واسه آزمون کامپیوتری ؟؟؟
حالا من اون پیج تو صفحه ets می گذارم یک نگاهی بندازی به منم بگید می خوام ثبت نام کنم گیج شدم !!!!
mygre.ets.org/greweb/action/RegPortal
1-بله از وقتی کامپیوتری در ایران برگزار میشه سنترهای دیگه ای اضافه شده اند. میتونید در هرکدوم که بخواین و جا باشه ثبت نام کنید. 2-یعنی باید به تعداد کاندیداها کامپیوتر باشه دیگه!! هرکدوم جا داره رو انتخاب کنید.مثلا امیربهادر 18 سپتامبر جلوش "register now" رو بزنید. یا بهتره وارد پروفایل خودتون بشید و بعد در صفحه مربوطه تاریخ و سنتر مورد نظر رو انتخاب کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم