08-08-2014, 08:05 PM
(08-08-2014, 07:29 PM)'shayan7777' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی ترم 6 کارشناسی کاردرمانی (occupational therapy) هستم.
معدل: 18
مقاله : یک مقاله isi دو مقاله isc و دو مقاله در ژورنال داخلی
زبان:سطح زبانم متوسطه اما متاسفانه مدرک زبان ندارم.[img]images/smilies/blush.gif[/img]
خوب من امار خودم رو دادم![img]images/smilies/wink.gif[/img]
چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- چقدر شانس پذیرش دارم برای کانادا؟
2-احتمال گرفتن فاند چقدر هست؟
3-به نظرتون بهتره برای ارشد اقدام کنم یا صبر کنم برای دکترا اقدام کنم؟(با توجه به اینکه مدرک زبان ندارم و اگه بخوام برای ارشد افدام کنم باید یکسال فاصله بندازم تا مدرکم رو بگیرم.ازطرفی اگه ارشد رو ایران بخونم ممکنه نتونم شرایط به این خوبی رو برای دوره ارشدم فراهم کنم.)
*پی نوشت: احتمالا اکثرا در مورد رشتم اطلاع چندانی ندارند. کاردرمانی از رشته های علوم پزشکی_توانبخشی هست.در ایران جز رشته های نسبتا جدیده اما در کانادا قدمت زیادی داره و خیلی مورد توجه.
دوست عزیز بدون مدرک زبان نمیشه نظر داد اما معدل خوبی دارید و مقاله isi هم خیلی شانستون رو بالا میبره اگر هم تافل +90 و Gre +320 بشید قطعا شانس خوبی دارید اما توجه داشته باشید که فاند در مقطع master بسیار کم ارائه میشه و واقعا سخته گرفتنش،اما غیر ممکن نیست شما مدارکتون رو تکمیل کنید چند تا recome هم از اساتید داشته باشید،برای مستر اقدام کنید(بعد از گرفتن مدارک زبان)امکانش هست پذیرش بگیرید،من خیلی از رشته شما اطلاع ندارم اما اگر بتونید مستقیم برای دکتری اپلای کنید شانس بسیار بیشتری خواهید داشت نسبت به مستر!
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018