08-08-2014, 08:29 PM
(08-08-2014, 07:58 PM)'ashkan065' نوشته:در رشته ي جهانگردي 3 تا بند دارم:
بند الف مربوط به چارتر كردن بليت هواپيما و اين جور چيزاست
بند ب مربوط به امور مسافرت و تور هاي تفريحي ميشه
بند پ هم داريم مربوط به اين تورهاي زيارتي ميشه(مكه و كربلا و اون طرفا...)
سام كه گفت بند پ من ذهنم رفته بود سمته تور سياحتي مونده بودم تور سياحتي ارتباطش باmba چيه!
پس بنده كه مديريت جهانگرديم فكر نكنم اصلا رشته ي Mba بدرد بخوره!
اين جور كه دستگيرم شد به درد يك مهندسي ميخوره كه داره رو سكوهاي نفتي كار ميكنه اين جور ميتونه ارتقا بگيره يا مهندسين عمران و كامپيتوره...يك جور كمكل رشته ي مهندسيه و به درد من نميخوره (اميدوارم اشتباه كرده باشم)
نميدونم به درد من كه مهندسي نخوندم ميخوره يا نه !؟
اگر ارشد mba بگيرم كجا ميتونم شروع به كار كنم؟
دوست من
لزوما نباید مهندس باشین
کلا مدیران ارشد که ممکنه مدرک مهندسی داشته باشند و ممکنه نداشته باشن(همه مدیرها که نباید مهندس باشن
)
اگه دقیق مطالب رو خونده باشین، معمولا کسانی وارد ارشد ام بی ای میشن که تجربه مدیریتی دارن و به عبارتی تجربه کار دارن.
شما دانشجوی مدیریت جهانگردی داری میخونی و تجربه کاری نداری و به نظر بنده اصلا ارشد ام بی ای به دردت نمیخوره.
چون تا تجربه کاری مرتبط نداشته باشی خیلی از مطالب رو لمس نمیکنی.
حالا بر فرض مثال شما ارشد ام بی ای خوندی و تمام کردی و آماده کار هستی اما بازار کار مدیریت به دنبال فردی ایست که قبلا سابقه مدیریتی داشته باشه تا بتونه در مقام مدیر سازمان رو ارتقا بده نه فردی تازه کار که بخواهد سازمان رو با آزمون و خطا جلو ببره.
لزوما نباید مهندس باشین

کلا مدیران ارشد که ممکنه مدرک مهندسی داشته باشند و ممکنه نداشته باشن(همه مدیرها که نباید مهندس باشن

اگه دقیق مطالب رو خونده باشین، معمولا کسانی وارد ارشد ام بی ای میشن که تجربه مدیریتی دارن و به عبارتی تجربه کار دارن.
شما دانشجوی مدیریت جهانگردی داری میخونی و تجربه کاری نداری و به نظر بنده اصلا ارشد ام بی ای به دردت نمیخوره.
چون تا تجربه کاری مرتبط نداشته باشی خیلی از مطالب رو لمس نمیکنی.
حالا بر فرض مثال شما ارشد ام بی ای خوندی و تمام کردی و آماده کار هستی اما بازار کار مدیریت به دنبال فردی ایست که قبلا سابقه مدیریتی داشته باشه تا بتونه در مقام مدیر سازمان رو ارتقا بده نه فردی تازه کار که بخواهد سازمان رو با آزمون و خطا جلو ببره.