(09-08-2014, 07:50 AM)'asdf1234 نوشته: سلامسلام دوست خوبم
هرکسی از دوستان میتونه، راهنمایی کنه. ممنونم
شرایط بنده به این صورته :
فارغ التحصیل برق-قدرت/دانشگاه آزاد 1389
معدل 14 (یک ترم مشروطی و دو درس افتاده)
متاهل (این مهمه [img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
بدون مقاله
26 ساله (بعد از فارغ التحصیلی حدود 4 سال دور از تحصیل بودم که تو این مدت مشغول سربازی و کار تو چندتا شرکت خصوصی بودم)
راهکارهای پیش روم :
1. اگه فکر میکنید شانسی برای گرفتن پذیرش با فاند هست، گذاشتن وقت برای زبان و مقاله (حدود 1 سال- زبانم بد نیست)
2. اگه با این شرایط تحصیلی داغون شانسی برای پذیرش نیست، گرفتن ارشد و بعد اقدام برای پذیرش
حالا کدوم راه رو پیشنهاد میکنید؟
شما با داشتن نمره زبان درصورتی که دنبال فاند نباشی می توانید از کشورها و دانشگاه های زیر پذیرش بگیرید:
الف) آلمان: University of Paderborn - TU- Ilmenau - Leibniz Univrsity Hannover - TU Darmstadt - Essen-Duisburg Universityب) ایتالیا: Uni of Bologna Italy- Barcelon Plotecnic Catalunya - Politecnico di Torino - University of Siena
ج) کانادا: با داشتن مقاله Université Laval د) مالزی: UTM
ه) سوئد: Chalmers - Blekinge University of Technology - Vaxjo
از بین دانشگاه هایی که در بالا عرض کردم دانشگاه های ایتالیا امکان بورس شدن یا دریافت کمک هزینه تحصیلی وجود دارد - المان تقریبا تحصیل رایگان هست - کانادا اگر جی ار ای داشته باشی + چند مقاله دوستانی بودند که توانستند با معدل مشابه شما بورس مستر بگیرند البته بصورت RA - مالزی که طبیعتا با شهریه پذیرش می گیرید - سوید هم شهریه دارد و پذیرش شدن نسبتا راحت هست
ز) فنلاند: در فنلاند دانشگاه ها شهریه ای ندارند بنظر من شما دانشگاه های Tampere University Of Technology و Aalto University را بررسی کنید شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]