(22-09-2011, 01:00 AM)ehsan نوشته: بابک جان ببخشید زیاد سوال می کنم یعنی منظورت اینه که اگه بتونم scholarship کامل بگیرم میتونم هزینه شهریه دانشگاه و هزینه زندگی و کتاب بقیه هزینه های روز مره رو تامین کنم و نیازی نیست که از ایران برام پول بفرستنخیلی به نوع بورسیهای که میگیرید بستیگی داره، ولی اگر فاند کامل بگیرید معمولا شهریه دانشگاه رو دیگه پرداخت نمیکنید و حقوقی که از دانشگاه دریافت میکنید برای گذران زندگی دانشجویی کافیه و نیاز به پول اضافی نخواهید داشت. اون ۱۰ میلیون هم باید کافی باشه، ولی باز بستگی داره که برای چند تا دانشگاه میخواهید اقدام کنید. طبیعتا تعداد دانشگاهها اگر زیاد بشه هزینههاتون هم بالاتر خواهد رفت، ولی در حد معمول، مثلا اگر برای حدود ۱۰ تا دانشگاه اقدام کنید این مبلغ باید کافی باشه.
البته میدونم ممکن مشکلی پیش بیاید و نیاز ب پول بیشتر باشه ولی میخواستم بدونم در حالت معمول با همون پولی که میدن با یه کم صرفه جویی میشه زندگی کرد منظور اون 10 میلیون هم هزینه برای امتحان تافل و مدرک فرستادن و اومدن به کانادا و هزینه های اولیه تا زمان مستقر شدن بود به نظرت کافیه ؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.