09-08-2014, 01:42 PM
'zare.360 dateline='' نوشته: سلا به اعضای محترم
من دارای مدرک کارشناسی ارشد شیمی معدنی از دانشگاه آزاد هستم معدلم 17/45 هست و یک مقاله isi دارم که البته اسمم پنجم هست مقاله مرتبط با پایان نامم فغلا submit هست دوتا طرح پژوهشی دارم و یک سمینار بین المللی..آیلتس 7 آکادمیک دارم...و همچنین 9 سال سابقه تدریس در مقطع دبیرستان و پیش دانشگاهی رو دارم..آیا شانسی برا گرفتن فاند از دانشگاههای آمریکا دارم؟
ممنون از توجه شما...با آرزوی بهترینها
سلام دوست خوبم
دوستان در بخشی دیگر در مورد امریکا به شما راهنمایی کردند و فرمودند بدون جی ار ای نمی توانید امریکا فاند بگیرید
من پیشنهاد می کنم اگر معدل لیسانس بالای ۱۴ دارید با دانشگاه های استرالیا و نیوزلند مکاتبه کنید خصوصا در استرالیا نمره جی ار ای احتیاجی نیست و با پیدا کردن استاد بنظرم دانشگاه های موناش - کرتین - مک کوری - ولونگونگ شانس دارید
دوستان در بخشی دیگر در مورد امریکا به شما راهنمایی کردند و فرمودند بدون جی ار ای نمی توانید امریکا فاند بگیرید
من پیشنهاد می کنم اگر معدل لیسانس بالای ۱۴ دارید با دانشگاه های استرالیا و نیوزلند مکاتبه کنید خصوصا در استرالیا نمره جی ار ای احتیاجی نیست و با پیدا کردن استاد بنظرم دانشگاه های موناش - کرتین - مک کوری - ولونگونگ شانس دارید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]