10-08-2014, 11:11 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2014, 11:14 AM توسط ahmadpashaei.)
(10-08-2014, 10:01 AM)'r0a0m0k' نوشته: با سلام..
من برنامه ریزی دارم که خرداد یا تیر ماه gre شرکت کنم..روزی هم فقط یک ساعت می تونم براش وقت بزارم چون می خوام واسه تافل هم بخونم.. به نظرتون من چه منابعی رو استفاده کنم و از کدوم منابع اول شروع کنم؟؟
برای GRE معمولا اولین کار بالا بردن دایره واژه ها هست و بازم معمولا اولین منبع 1100 واژه و بعد 800 واژه هست،آخریشونم 3500 و Verbal Advantage. شما 1100 رو با روزی یک ساعت 6ماه طول می کشه تمام کنید و از وسطاش بهتره یواش یواش با خود آزمونش و سوالاش و متونش آشنا بشید و خوندن منابعی مثل برنز،افیشل گاید و ... شروع کنید. اما قبل اینکار باید تمام منابع لغت اصلی تافل شامل Essential words for the TOEFL, 504,400 words for TOEFL رو خونده باشید و بقیه لغاتشم در همون منابع تافل مثل لانگمن و ... تا TOPها وجود داره که باهاشون به مرور و توی متونشون آشنا میشید. البته اینا در صورتیه که واقعا بخواهید برای تافل و GRE اصولی کار کنید و هدفتون آوردن نمره بالا باشه،وگرنه با کمتر از اینام میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم