10-08-2014, 11:20 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2014, 01:10 PM توسط ahmadpashaei.)
(10-08-2014, 09:46 AM)'r0a0m0k' نوشته: با سلام.. خواهش می کنم اگر می تونید منو راهنمایی کنید
من برنامه ریزی دارم که توی فروردین ماه الی اردیبهشت ماه tofel ibt شرکت کنم..حالا هم با توجه به اینکه نمیخام کلاسی شرکت کنم می خاستم بدونم توی این 7 الی 8 ماه چه منابعی و نرم افزارهایی رو و با چه الویتی شروع کنم به کار کردن؟؟
من پستای داخل تاپیک رو خوندم اما بازم نتونستم تصمیمه جامعه ی بگیرم و توی این همه منبع گم شدم!! سطح زبان من در حده intermediate هست و در زمان دانش آموزی کلاس زبان میرفتم.. الانم روزانه می تونم دو ساعت برای زبان وقت بزارم
از الان با نرم افزار انکی شروع کنید به خوندن لغت مثلا Essential words for TOEFL و 400 واژه تافل و هم زمان بهتره با توجه زمانتون خوندن کتاب ساده لانگمن رو هم شروع کنید تا هم سطح زبانتون آپدیت بشه و هم با آزمون کاملا آشنا بشید. بعد اینها 504 رو هم کامل بخونید و برید سراغ کتابهایی مثل دلتا،افیشال گاید تافل، برنز و کمبریج (از هرکدوم بخشهایی که در اینجا دوستان تاکید کردن بهتره رو بخونید) و نهایتا از سی چهل روز مونده به آزمون شروع به خواندن TOPها بکنید(روزی یکی)
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم