(10-08-2014, 02:05 PM)'brusa1994' نوشته: راستی یه سوال خیلی مهم : من فرصت بسیار زیادی دارم توصیه شما برای امثال من چیه؟
به نظرتون اگر تمام منابع موجود برای امتحان رو بخونیم (من gre هم دارم ) تضمینی برای نمره ی +110 هست؟
کلا اگه کسی بخاد تمام منابع مهم رو بخونه(بر فرض که تمام کتابای لغت رو خونده باشه مثل 504،450،400،800،1100،3500) از چند وقت قبلش باید شروع کنه؟خوب مثلا کتاب barrons حدود 600 صفحه یا کمبریج گمون کنم 800 صفحه ای باشه،قطعا نمیشه از یه سال قبل شروع کرد به خوندن وتمام منابع رو تموم کرد چون میدونم اون موقع هم نمیتونم فول تایم کار کنم،یا اگه فعالیتی باشه که در راستای تافل (یا gre) اثر بخش باشه ممنون میشم که معرفی کنید،
والا با خوندن تمام منابع لغت و تافل هم تضمینی برای نمره بالای 110 نیست!! اونا خیلی قوی هستن. شما اگر خیلی فرصت دارید پس احتمالا 3،4ساله دیگه برای گرفتن چنین نمره ای فرصت دارید ولی چنین نمره ای با خوندن منابع تافل نمیشه،فعلا اینارو بذارید کنار! فعلا باید فقط لغت بخونید و باید برید کلاس زبان عمومی و advanced رو تمام کنید،البته رفع تکلیف نکنید،بلکه واقعا تمام تمرینهای کتاب درسی و workbook و کارای خونه و کلاس رو انجام بدین و سوای اونها خیلی خودتون لغت بخونید (معنای اصلی-طوریکه مثل nativeها درک کنید نه فقط حفظ)،پاکست گوش بدین و متن بخونید،کتابهای درسی رو حتی الامکان زبان اصلی بخونید. من فقط اینجوری چنین نمره هایی رو متصور میشم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم