10-08-2014, 06:56 PM
(10-08-2014, 09:46 AM)'r0a0m0k' نوشته: با سلام.. خواهش می کنم اگر می تونید منو راهنمایی کنید
من برنامه ریزی دارم که توی فروردین ماه الی اردیبهشت ماه tofel ibt شرکت کنم..حالا هم با توجه به اینکه نمیخام کلاسی شرکت کنم می خاستم بدونم توی این 7 الی 8 ماه چه منابعی و نرم افزارهایی رو و با چه الویتی شروع کنم به کار کردن؟؟
من پستای داخل تاپیک رو خوندم اما بازم نتونستم تصمیمه جامعه ی بگیرم و توی این همه منبع گم شدم!! سطح زبان من در حده intermediate هست و در زمان دانش آموزی کلاس زبان میرفتم.. الانم روزانه می تونم دو ساعت برای زبان وقت بزارم
سلام
دوستان البته راهنمایی های خوبی کردند منم نظر شخصیم رو میگم. اگر سطحتون رو درست ارزیابی کرده باشید به ترتیب زیر شروع کنید و اگر فرصت شد اضافه تر بخونید.
لانگمن ( ریدینگ+لیسنینگ) نرم افزار
دلتا ( کامل) نمر افزار نداره کتاب و فایل های صوتی
بارونز( لیسنینگ) نرم افزار
کمبریج ( ریدینگ) نرم افزار
کتاب خود ETS کامل + نرم افزار
رایتینگ بارونز که برای هر دو نوع رایتینگه جلد سفید و نوشته های سبز رنگ
اگر به منابع نوت فول دسترسی دارید برای اسپیکینگ ازشون الگو بگیرید.
نهایتا هم TPO ها که 33 سری آزمون کامله و زمان زیادی میبره خوندنش.
در کنار منابع بالا کتاب لغت 504+ اسنشیال رو حتما تو برنامه بزارید.
شادزی
دوستان البته راهنمایی های خوبی کردند منم نظر شخصیم رو میگم. اگر سطحتون رو درست ارزیابی کرده باشید به ترتیب زیر شروع کنید و اگر فرصت شد اضافه تر بخونید.
لانگمن ( ریدینگ+لیسنینگ) نرم افزار
دلتا ( کامل) نمر افزار نداره کتاب و فایل های صوتی
بارونز( لیسنینگ) نرم افزار
کمبریج ( ریدینگ) نرم افزار
کتاب خود ETS کامل + نرم افزار
رایتینگ بارونز که برای هر دو نوع رایتینگه جلد سفید و نوشته های سبز رنگ
اگر به منابع نوت فول دسترسی دارید برای اسپیکینگ ازشون الگو بگیرید.
نهایتا هم TPO ها که 33 سری آزمون کامله و زمان زیادی میبره خوندنش.
در کنار منابع بالا کتاب لغت 504+ اسنشیال رو حتما تو برنامه بزارید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull