10-08-2014, 09:19 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2014, 09:21 PM توسط ahmadpashaei.)
(10-08-2014, 07:49 PM)'r0a0m0k' نوشته:ممنونم
من می خوام نمره ی خوبی بگیرم..پس مدت زمانشو بیشتر می کنم
به نظرتون توی این هشت ماه روزی چند ساعت باید وقت بزارم که بتونم نمره ی قابله قبولی بگیرم در سه بخش؟؟
این بستگی به استعداد شما و سطحتون داره، اگر من می خواستم نمره خوبی بگیرم که به مجموع بالای 320 میگن باید کل این 8 ماه حداقل روزی 5ساعت مفید می خوندم. البته کاملا حدسیه چون تجربه آزمون رو ندارم ولی منابع و لغاتش رو میشناسم و قراره امتحان بدم. لغات gre وقتی واردش بشید میبینید چقدر سختن! این گوش در و اون گوش دروازه[img]images/smilies/sad.gif[/img] شما باید سعی کنید همونطور که سایمن عزیز گفتن از ریاضی حداکثر استفاده رو ببرید،یعنی بالای 168 بشید. برای وربالم اگر 1100 رو کسی تمام نکنه اصلا توان درک متون GRE رو بعید میدونم کسی داشته باشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم