10-08-2014, 11:50 PM
(10-08-2014, 06:35 PM)'hmpwut' نوشته: در آزمون جارکو برا داده های زیر رو از نرم افزار دارم(در قسمت Histogram-Normality Test ):
jarque-bera برابر 4.6
probability برابر 0.1
.
حال مقدار کای مربع را از جدول برای درجه ی آزادی دو و مقایسه با مقدار جارکو برا چگونه استخراج کنم؟ برای احتمال 0.1 یا برای احتمال 1 منهای 0.1 که برابر است با 0.9 ؟
برای احتمال 0.1 مقدار استخراج شده از جدول کای اسکوار برابر است با 0.211
برای احتمال 0.9 مقدار استخراج شده از جدول کای اسکوار برابر است با 4.61
.
از انجاییکه نمودار هیستوگرام باقیمانده ها خیلی خیلی شبیه به توزیع نرمال می باشد خودم فرض را بر این گذاشتم که روش دوم درست است.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز
معمولا در آمار برای بررسی معناداری فاصله اطمینان رو 90، 95 و 98 درصد در نظر میگیرند.
پس شما بایستی در سطح 90 درصد معناداری دارین بررسی میکنید.
آماره بحرانی کای دو برابر 4.61 و مقدار آماره ای که شما بدست آورید 4.6 ، با مقایسه این دو عدد، میتوان نتیجه گرفت که فرض صفر مبنی بر اینکه باقی مانده ها دارای توزیع نرمال هستند، رد نشده و پذیرفته میشود. پس باقی مانده های مدل شما از مدل نرمال تبعیت میکند.
در مقاله ای خوندم که زمانی که تعداد مشاهدات کم باشد، آزمون جارک- برا قابلیت اطمینان کمی دارد. به این نکته توجه کنید و در بررسی نرمال بودن هم از آزمون جارک-برا و هم از نمودار هیستوگرام استفاده کنید.
موفق باشید.
معمولا در آمار برای بررسی معناداری فاصله اطمینان رو 90، 95 و 98 درصد در نظر میگیرند.
پس شما بایستی در سطح 90 درصد معناداری دارین بررسی میکنید.
آماره بحرانی کای دو برابر 4.61 و مقدار آماره ای که شما بدست آورید 4.6 ، با مقایسه این دو عدد، میتوان نتیجه گرفت که فرض صفر مبنی بر اینکه باقی مانده ها دارای توزیع نرمال هستند، رد نشده و پذیرفته میشود. پس باقی مانده های مدل شما از مدل نرمال تبعیت میکند.
در مقاله ای خوندم که زمانی که تعداد مشاهدات کم باشد، آزمون جارک- برا قابلیت اطمینان کمی دارد. به این نکته توجه کنید و در بررسی نرمال بودن هم از آزمون جارک-برا و هم از نمودار هیستوگرام استفاده کنید.
موفق باشید.