(11-08-2014, 01:25 AM)'mgorji' نوشته:دوست گرامی اگر کسی 1100 رو تسلط پیدا کنه چه قدر از راه رو رفته حقیقتش منو خیلی از لغاتش ترسوندن من تازه 1100 رو شروع کردم می خوام بدونم بقیه لغات خیلی سخت تر هست یا در همین حده؟ ممنونم
واقعیت اینه که تو تو این سالها تاکید روی کلمات عجیب غریب و غیر رایج کمتر شده تو GRE و نسبتاً از این لحاظ کار راحتتر شده، ولی هنوز هم به هیچ وجه ساده نیست و برای یه نمره خوب دایره کلمههایی که لازمه بدونین خیلی گسترده است. تو GRE جدید تاکید روی ریدینگهای کوتاه زیاده و میشه امتیاز خوبی از اونها جمع کرد، بشرطی که مهارتهای ریدینگ خوندنتون خیلی خوب باشه. اینکه 1100 چند درصد کلمههایی که لازمه بخونین هست سوال سختیه و خیلی بستگی به دایره کلمات الان شما و اینکه کلاً زبانتون در چه حدی هست داره، ولی بطور کلی اگه در حد تافل 90-100 باشین یعنی کتابهایی مثل 504 و ... برای تافل رو خونده باشین یا بلد باشین از قبل، بنظر من 1100 برای گرفتن یه نمره حدود 145-150 تو وربال که نمره خوبیه،در حد 70-80% کلمههایی که لازمه رو داره. البته که خیلی بستگی داره به بقیه مهارتهای شما و فقط دایره لغات نیست، یعنی دونفر با دایره لغات مشابه ممکنه نمره خیلی متفاوتی تو وربال بگیرن، این فقط یه تخمین خیلی کلیه.
موفق باشین.
موفق باشین.