11-08-2014, 02:45 PM
(11-08-2014, 02:22 PM)'kianoosh777' نوشته:ممنون از پاسختون
متاسفانه مجبورم شهریور ماه انصراف بدم که مجبور نباشم هزینه ای پرداخت کنم. لیسانس دانشگاه اصفهان بودم که معدلم تعریفی نداره اما رزومه تحقیقاتیم خوبه. در مورد مقاله البته کمتر کسی تو گرایش من تو فوق مقاله داره. تو گرایش من (fundamental physics) چالمرز سوئد خوبه ضمن اینکه کار من خیلی شبیه کار یکی از اساتید اونجا بوده، به نظرتون با رزومه چقدر می تونم ضعف معدل را بپوشونم؟ راستی نمره پایان نامم هم خوبه (19.5)
دوست خوبم
اولا چون در سوید و کلا اسکاندیناوی همه دنبال پوزیشن دکترا هستند که حقوق بگیرند رقابت خیلی بالاست و معدل پایین لیسانس وفوق لیسانس شانست را خیلی پایین میاره
دوم در این حوزه دکتری بدون شهریه هم داریم ولی از پس هزینه زندگی مثلا ماهی 500 تا 600 یورو بر می ایید؟ با فرض اینکه تا 1 سال ممکنه حتی کار دانشجویی هم پیدا نکنید
سوم اگه میخوای بتونیم دقیق تر نظر بدیم لطفا رزومه خودت را به اینصورت برامون بنویس:
----------------
نام دانشگاه لیسانس - مقطع - معدل - رشته
نام دانشگاه فوق لیسانس - مقطع - معدل - رشته
تعداد مقالات خارجی - ایمپکت فاکتور انها
نمره زبان
نمره جی اری ای
سوابق کاری مرتبط
کتب تالیفی
سایر افتخارات علمی
اولا چون در سوید و کلا اسکاندیناوی همه دنبال پوزیشن دکترا هستند که حقوق بگیرند رقابت خیلی بالاست و معدل پایین لیسانس وفوق لیسانس شانست را خیلی پایین میاره
دوم در این حوزه دکتری بدون شهریه هم داریم ولی از پس هزینه زندگی مثلا ماهی 500 تا 600 یورو بر می ایید؟ با فرض اینکه تا 1 سال ممکنه حتی کار دانشجویی هم پیدا نکنید
سوم اگه میخوای بتونیم دقیق تر نظر بدیم لطفا رزومه خودت را به اینصورت برامون بنویس:
----------------
نام دانشگاه لیسانس - مقطع - معدل - رشته
نام دانشگاه فوق لیسانس - مقطع - معدل - رشته
تعداد مقالات خارجی - ایمپکت فاکتور انها
نمره زبان
نمره جی اری ای
سوابق کاری مرتبط
کتب تالیفی
سایر افتخارات علمی
--------------------
شاد باشی
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]