11-08-2014, 11:16 PM
(11-08-2014, 08:10 PM)'hesam1393' نوشته: سلام خدمت بابک عزیز
چندتا دانشگاه برای من معرفی کنید1-لیسانس برق-قدرت دانشگاه جندی شاپور دزفول -معدل 15.102-ارشد کامپیوتر نرم افزار-صنعتی شریف-معدل 18.15 (شاگرد اول)3-تافل ibt 1064- gre q:170 v :160 w:45-مقاله یه دونه isi6-هر 4 ترم ارشد TA بودم
فقط فاند و اقامت مهمه برام و رنکش اصلا !پ ن : دوتا درس افتادم و یه ترم مشروطی در لیسانس
شرایط شما به غیر از معدل لیسانس و دروس افتاده خیلی خوبه. GRE رو عالی شدید و این موضوع به اضافه این که مقاله دارید، کمک میکنه تا اثر منفی معدل لیسانس شما کم بشه. در شرایط شما، SoP نقش خیلی مهمی بازی میکنه و اگر بتونید متن خوبی بنویسید و بگید که به چه دلیل انگیزه گرفتید و در دوران ارشد در بهترین دانشگاه ایران قبول شدید و معدل بسیار بالایی آوردید و GRE رو خیلی خوب شدید، شانس خوبی خواهید داشت که بتونید حتی در دانشگاههای خوب امریکا (رنک زیر ۵۰) پذیرش بگیرید. به نظر من در کل تمرکزتون رو روی رنک بین ۳۰ الی ۷۰ بذارید، چون در رنکهای بدتر شانس فاند هم کمتر میشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.