12-08-2014, 05:30 AM
(12-08-2014, 12:52 AM)'eliha1' نوشته: سلام دوستان میدونم که نباید اینجا سوال بپرسم ولی خیلی برام مهمه، من میخوام توی یه آموزشگاهی به اسم زبانسرای ملل ثبت نام کنم، من میخوام حتما از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بورسیه بگیرم، میخواستم بپرسم که وقتی اون آموزشگاه به من گفت دو تا دو سال و نیم مدرک آیلتس رو میگیری، و بعد میری سازمان سنجش برای گرفتن مدرک بین المللی، حرفشون صحت داره؟من از یک نفری پرسیدم که مدرک لیسانس زبان داره و الان هم توی یک آموزشگاه تدریس میکنه گفت من نمیتونم نمره ی 6.5 آیلتس بگیرم (خودش رو میگفت) میخواستم بپرسم یعنی انقدر تست آیلتس سخته که اون که رشتش زبانه اونطوری گفت؟ وقتی که اینطوری گفت خیلی ناامید شدم،من در کنار زبان هم چند ماه دیگه دانشجوی لیسانس میشم، امیدوار باشم که دو سال و نیمه میتونم آیلتس بگیرم با نمره ی 6.5 به بالا؟ لطفا جواب بدید خیلی ممنون میشم
امتحان آیلتس اونقدرها سخت نیست، اینکه چقد زمان لازمه که به نمره 6.5 برسین خیلی بستگی به سطح زبان الان و تلاش و وقتی که این مدت برای زبان خوندن میذارین داره، ولی دوسال و نیم زمانیه که حتی اگه سطح زبانتون خوب هم نباشه، زیاده برای رسیدن به نمره 6.5 تو آیلتس. بنظر من شما اگه یه سطح متوسط زبان تو دبیرستان داشته باشین، و بتونین روزی حدود 1 تا 2 ساعت ساعت وقت بذارین، و یکی دو ماه مونده به امتحان رو فشردهتر بخونین تو کمتر از یک سال میتونین به سطح 6.5 برسین. نمره 6.5 توی آیلتس در صورتی که وقت بذارین، به هیچوجه نمره دور از دسترسی نیست، اتفاقاً از 6.5 به بالا کار یکم سخت میشه، ولی تا حدود 6.5 رو نسبتاً راحت میشه رسید. پیشنهاد کلی من اینه که اگه برای چند سال آینده میخواین، یعنی بعد از لیسانس یا حتی همون دو سال و نیم بعد، فعلاً بجای اینکه بطور مشخص برای آیلتس بخونین، سعی کنید سطح عمومی زبانتون رو ببرین بالا، اینکه کلاس برین یا نرین انتخاب خودتونه، ولی حتماً متنهای انگلیسی زیاد بخونید، فیلم ببینید، پادکستهای انگلیسی گوش کنید، و از اسپیکینگ و رایتینگ هم غافل نشین، حدود یه سال مونده به امتحان که رسید، بطور مشخص برای آیلتس بخونید، و مطمئن باشین، نتیجهای که میخواین رو میگیرین. اینطور سطح زبانتون بطور عمومی خیلی بهتر از حالتی میشه که از اول فقط تو کلاسهای آیلتس شرکت کنید، نمره آیلتس فقط تو گرفتن پذیزش مهمه و وقتی شما تو یه کشور دیگه باشین، نمرهی آیلتس دیگه کاربردی نداره، و شما واقعاً نیاز دارین که سطح عمومی زبانتون خوب باشه که بتونین خوب ارتباط برقرار کنید و موفق باشید تو زندگی و تحصیلاتتون.