23-09-2011, 01:13 AM
نقل قول: منم چون برای یک دانشگاه تلاش نمی کنم بین IELTS تافل موندم... من فقط امریکا و کانادا و فقط اروپا اپلای نمی کنم.امید جان فکر کنم یکم در این مورد قبلا صحبت شده بود (تو همین تاپیک)...بنا بر تجربه ای که من بدست آوردم، دانشگاههایی که صراحتا ذکر کنن آیلتس رو قبول ندارن ، قبول ندارن!(نه اونایی که چیزی ننویسن...میل بزنی احتمالا میگن چه نمره ای رو قبول دارن)
فکر می کردم کاملاً معادل سازی می شه، اما دیدم هنوز خیلی از دانشگاه های امریکا حرفی از آیلتس نزدن، از طرفی نمی شه هردو امتحان رو شرکت کرد و این وسط GRE هم داد.
من یک قسمت رو درست متوجه نشدم..اروپا (و احیانا استرالیا) اپلای میکنی یا نه؟
به نظر من خیلی کمتر از 10درصد دانشگاههای امریکا هستن که آیلتس رو قبول ندارن ... پس برای شما که میخوای احیانا چندجا اپلای کنی شاید حیلی تاثیر نداشته باشه(اگه یک یا دو دانشگاهش آیلتس رو قبول نداشته باشن، میتونی دانشگاه جایگزین تو همون رنک پیدا کنی...واسه رشته برق هم که دانشگاه ریخته!!!)
اگه مثلا یکی دو دانشگاه کاملا مشخص میخواستی اپلای کنی و چایگزین وجود نداشت، اصلا آیلتس پیشنهاد نمیشد...ولی شرایط فرق داره
برحال به نظرم اومده از اول میخواستی امتحان تافل بدی (با اینکه گفتی کلاس آیلتس رفتی) اومدی خودتو اینجا متقاعد کنی

اگه میخوای از صفر شروع کنی (از نظر آمادگی برای آیلتس یا تافل)، استرالیا جزو انتخابهات نیست و تمرکزت رو امریکاست، تافل خیلی بهتره (البته بحث نمره هم هست که دیگه خیلی طولانی میشه این پست!!)
نقل قول: حتی اگه اهداف غیر آمریکا هم مدنظرت هست باز هم به تافل فکر کن. همه دوستان من که کانادا، سوئد و آلمان رفتن با تافل رفتن!چون دوستان شما با تافل رفتن اروپا، دلیل نداره انتخاب تافل برای اروپا درست باشه....همونطور که منم با آیلتس اومدم امریکا!!
بحث دیگه سر قبول داشتن نیست،سر خود نمره است...اگه نگاه کنید معمولا دانشگاههای اروپا رنج پایینتری از آیلتس نسبت به تافل رو قبول دارن (شرایط عکس در امریکا و کانادا)...پس کسی که میره اروپا بهتره آیلتس بده (نظر من)... البته هیچ چیزی وحی نیست، یه نفر بیاد آیلتس 9 بگیره ببینیم کجا جرات داره بخاطر زبان ریجکتش کنه!!!
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge