جالب هست این موضوع را تازه در فروم کشف کردم!
در حال حاضر برای اکثر ماهایی که فوق لیسانس گرفتیم و فهمیدیم که متاسفانه در این کشور ان بهایی که باید به تحصیلات داده نمی شود چه از نظر کاری و چه از نظر دانشگاهی بهترین راه اقدام به ادامه تحصیل در دانشگاه های مطرح دنیا می باشد که بتوانیم در اینده کار هایی درسطح بین المللی و یا حتی دانشگاه های متوسط دنیا بگیریم و به این طریق هم به هدف تحصیلی و هم زندگی در شرایط بهتر چه از نظر موقعیت اجتماعی و چه فرهنگی برسیم.
البته این واقعیت هم وجود دارد که تفاوت فرهنگی و زبانی مانع بسیار بزرگی برای ما هست و باید حسابی تلاش کنیم تا بتوانیم به حداقلی از خواسته های خود برسیم! امیدوارم تا 5 سال اینده اینجا یک پست بگذارم و بگم موفق شدم کار خوبی بگیرم و به ارامش برسم!
البته این واقعیت هم وجود دارد که تفاوت فرهنگی و زبانی مانع بسیار بزرگی برای ما هست و باید حسابی تلاش کنیم تا بتوانیم به حداقلی از خواسته های خود برسیم! امیدوارم تا 5 سال اینده اینجا یک پست بگذارم و بگم موفق شدم کار خوبی بگیرم و به ارامش برسم!
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]