14-08-2014, 05:27 AM
مونترال از سالیان دور مقصد خیلی از مهاجران خارجی بوده و به همین دلیل شهری دو زبانه هست و اینطور نیست که اجباری به دونستن زبان فرانسه داشته باشید. دانشگاه های کنکوردیا و مک گیل در کبک انگلیسی زبان هستند و خیلی دانشجوی بین المللی دارند که هیچ آشنایی با فرانسه ندارند. بقیه دانشگاه های کبک فرانسه زبان هستند. در کل بافت فرانسوی کبک در مونترال که حالت بین المللی داره ضغیف تر از شهرهای دیگه کبک هست. در اتاوا هم فرانسوی ها تا حدی حضور دارند ولی مثل مونترال اجباری به دونستن اون وجود نداره.
گرفتن پذیرش از دانشگاه های مک گیل و آلبرتا یه مقدار دشوارتر هست. بعد واترلو، کلگری و اتاوا به نسبت راحت تر هستند. در کارلتون در مقایسه بقیه به نظرم راحت تر بتونید پذیرش بگیرید. البته برای ارشد در مقایسه با دکترا گرفتن کمک هزینه کار چندان راحتی نیست ولی اگر شرایط پرونده تون خوب باشه غیر ممکن هم نیست.
گرفتن پذیرش از دانشگاه های مک گیل و آلبرتا یه مقدار دشوارتر هست. بعد واترلو، کلگری و اتاوا به نسبت راحت تر هستند. در کارلتون در مقایسه بقیه به نظرم راحت تر بتونید پذیرش بگیرید. البته برای ارشد در مقایسه با دکترا گرفتن کمک هزینه کار چندان راحتی نیست ولی اگر شرایط پرونده تون خوب باشه غیر ممکن هم نیست.
(14-08-2014, 01:33 AM)'samsoon' نوشته: سلام . ممنون منو هم راهنمایی کنید.
من و همسرم هر دو مهندس برق هستیم ، من کنترل ایشون مخابرات .فعلا کارشناسی داریم ولی داریم دو تامون واسه ارشد میخونیم . حالا میخوایم یه دید کلی در مورد دانشگاههای کانادا داشته باشیم که بدونیم باید واسه چیا خودمون رو اماده کنیم .
چیزی که من فهمیدم اینه که اتاوا و و مونترال و کلگری جز شهرهای ارزون کانادا هستن . ولی مشکلی که هست اینه که مونترال که کلا فرانسوی زبون هستن . میخوام بدونم اتاوا و کلگری چطورن؟؟ نمیخوام واسه یادگیری زبان فرانسه هم کلی هزینه کنم دوباره.
از بین این دانشگاه ها کدوم واسه برق بهتره و فاندهای بهتری میده ، زبان فرانسه هم نمیخواد؟؟؟ کار کردن در حین تحصیل هم مهمه برامون
mcgill - calgray - alberta- waterloo- ottawa- carleton
و اینکه دایی من هم مونترال هستن و یه خوبی که داره اینه که در مراحل ابتدایی میتونن برامون کمک باشن ولی من نمیدونم میتونم با زندگی در منطقه فرانسوی و درس خوندن به زبون انگلیسی کنار بیام یا نه؟ ولی خب میگن دانشگاه های کبک از همه ارزونتر هستن ، اونای دیگه رو نمیدونم . ما چون اول ازدواجمونه و دانشجو هستیم ، پایین بودن هزینه ها برامون خیلی مهمه
پ.ن: ببخشید خیلی طولانی نوشتم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] دیگه هر چی سوال تو ذهنم بود رو مطرح کردم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -